Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emniyet Kemeri Bakaliti değişimi , karbon kaplama ( Resimli )
Teşekkür ediyorum sağolun Torpido kapağına tekrardan bi girişicem kronik sorunu olan bi çatlak var macunla kapatıp karbon kaplıycam onuda tekrar paylaşırım
herseyı gectım zaten arabaya büyük emek vermişsin de , foruma atmak içinde bi o kadar ugraşmışsındır heralde helal olsun valla , bayagı ayrıntılı fotolar vs.. emeğine sağlık
herseyı gectım zaten arabaya büyük emek vermişsin de , foruma atmak içinde bi o kadar ugraşmışsındır heralde helal olsun valla , bayagı ayrıntılı fotolar vs.. emeğine sağlık
Teşekkür ediyorum sağolun Arabayı görünüşte stock olarak tutmaya çalışsamda , harcadığım masraflar böyle kıl şeyler olduğundan pek kendini belli etmesede ufak tefek uğraşarak sonuçta ciddi bi masraf yaptım 4 yıl içerisinde Tabi foruma atmak zor oluyor , sonuçta ilk atarken resimleri tek tek açıp linklerini kopyalayıp yapıştırıyoruz Çok sağolun yorumunuz için