Eminim ÖYLEDİR !

RSTURBO R-S

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Nedense Renault Markasını Genelde Hep Kötüleme,Aşagılama Çabalarındalar Ama Kimse Ne Oldugunu Bilmiyor Herkes BMW,FERRARİ,PORSCHE,Audi,Opel,Vw Gibi Marka Arabaları Olan Kuru Kalabalık Boş Laf Konuşan Arabasına Okadar Güvenip Yola Çıkıpta,Opel Gibi Para Yiyen Bir Firmadan Araba Satın Alıp RS Ten Nasıl Kaçsam Çabalarına Giren İnsanlar... hehe

-Okadar Para Veripte Araba Alıyorsunuz Siz Dimi Eyyüp Bey.

-Markası Ne ?

-Opel qw

-Arabanıza Ne Kadar Güveniyorsunuz ?

-Çok .. Al

-Ne Kadara Aldınız Eyyüp Bey. ?

-Tam
Başlangıç fiyatı 68.529,18 TL Olan
Insignia Edition Aldım.

-
hehe hehehehe Ben Senin Aklına Acıyım
68.529,18 TL Vereceğine Bi Renault Clio 2.0 Litre Motor 265 Hp Lisini Alamadınmı Yazık Sana Abi
hehe Tamam Bunu Geçtim
Insignia Edition Elegance Fiyatı
Başlangıç fiyatı 71.135,00 TL Bunu Alacagına Sen Git Eski Renault Rs R26Y Bunun Kadar Güçlü Ve Bundan Daha Az Yakar,Konforu Bilememde,Senin Arabana 10 Basacagına TSE Damgası Verebilirim Bunu Sakın unutma.
Insignia Cosmo
Başlangıç fiyatı 77.419,69 TL Abi Sen Bunu Aldın İyi Güzel Kullandın Öbür Gün 50 Km/h ile Duvara Gömdün Tamam Arabayı Boşver Sana Bişey Olmasın Arabayıda Toplayamassın Söyliyim O Performans Zaten Kaybolmuştur..
Niye Daha Çabalıyorsunki ??? Neyin Peşini Kovalamaya Çalışıyosun Ölmedin Ama Okadar Paran Cebinden Aşagı Sellere Karıştı Hoş Oldumu Sence Bu Kadar Fiyata Yakıştımı

-Tek Kelimeyle Hayır...!!!

Insignia OPC
Başlangıç fiyatı 183.024,00 TL Gelelim Sana Fiyatında Dillere Destan Tek Kelimeyle
:berbat

Abicim Sen Ne Yapıyorsun Zevk`İn Bir Yana Sen Resmen Firmaya Bağış Yapıyorsun :D
-O Paranın Karşılıgını Verirmi Opel ?
-Onun Yerine Git Renault Rs Trophy Al 4 Kapılısıda Bulunur Madem Gazlama Meraklısısın Yapıştır İstediğin Kadar 183 Bin Lira Veripte Bunu Alacagına Dediğim Renault Rs Trophy Al Havada Karada "Şutlarsın O 183 Bin Liralık OPC`yi Sen Daha Neyin Kalitesinden Bahsediyorsun Gördüğün Yerde Bay Bay Larsın :D Tabi Akıl Bu Sana Kalmış...

Gelelim Ferrari,BMW,AUDİ,MERCEDES,PORSCHE Gibi Dünya Devleri Firmalarına..

Okadar Para Veriyorsunuz Abi Caddelerde Otobanlarda Yapıştırıyosunuz Tamam Güzel Benzin Parasına Ağlayıp Satmak İstiyorsunuz Fiyatı En Az 25.000.00 Bin 35.000.00 Bin Lira Düşüyor En Az !..
Yoldan Geçen Olgun Birisine Sorsam Kardeş Renault Mu Daha İyi BMW Mi ? ADAMIN TEK CEVABI

-Tabikide BMW..

-Benimde Buna Karşılık Gülesim Geliyor
hihi Madem Okadar Güçlü O Gösterdiğiniz Arabalar Tamam Kötü Demiyorum. Madem Okadar Güçlü Sizi Saten Yoldan Geçen Para Basanıydı Basmayanıydı Ünlü Etti... Hangi Zengin RENAULT Kullanıyor Hiçbiri Ama O Bilmezki Eşit Yarışta RENAULT GİBİ Güçlü Bir Firmanın Karşısına Çıkarken Ayaklarınız Titriyor Gördük Okadar Övdüğünüz BMW Yİ : F1 İzleyen Bilir Arkadaşlar.. BMW Williams Okadar Arza Çakırıyorduki Motorları Habire Ya Ateş Alıyordu yada Hararet Yapıyorduki Okadar Tanılan Bir Firma Olmasına Rağmen Buna Nedemeli.... ? Yorumsuz...

-Gelelim Size Mercedes,FERRARİ,AUDİ,OPEL,Vw,PORSCHE

Opel Firması F1 Girseydi Yüksek Bir Teknoloji Ve Para Kaynagından Yararlana , bilecekdi Ama..
Motor Yapamadılar Okadar Güçlü Yapsalarda Hararetten Fısss...hehehehehehe

Audi Sen F1 Girmeye Gücün Yetmiyor Senin Gücün Nerde Biliyormusun ?

-Eşit Olmayan İllegal Yarışda :) Yani Adını Duyurmak İçin İllegal Yarışda... Sen İyi Güzel Yapıyorsun O Fiyata O Kalite Normal.. Bunada Bilmen Gerekiyor

Hele Siz Vw Ciler Okadar Scirocco Alıyorsunuz RS Nin Yanına Gelirken Adamın Ayakları Titriyor Niyemi Bunları Ben Tanıyorum Diyor Adam Tanımayanda Çok Güzel Biçimde Tanışıyor Emin Olun..

F1 Tekrar Dönelim Bu Belirttiğim Dunya Markalarını Karalamak Çok Zordur Ama Olgun Birisinede Küçüğünede , Sorsan Çok Para Çok Kalite . Ama Kimse Bilmezki O Dunya Markaları F1 DE FISShehe

Söyleyin Bakalım Alonso Redbull-Renault`da Olsa İdi Vettel`de Ferrari DE Olsa İdi Alonso ? Vettele Şampiyonluk Bırakırmıydı 20 Sezondan 18 i Alonsonun Olurdu.. 1,2 side Kazadan Cart Curttan Giderdi Okadar Yani Anlıyacagınız YİNE 1 SEZON YİNE RENAULT ŞAMPİYON !!!

Sorun,Araştırın,Bulun Bakalım..

Lotus`Un Arkasında Kim ? Var Ne Zamandır Şampiyon Oluyor. ?
Redbull`Un Arkasında Kim ? Var Ne Zamandır Kaç Sezondur Şampiyon Oluyor. ?

-Araştırın Siz Daha Hiç Kimsenin Sizin Bile Bilmediklerinizi Biliyorum Buda 25 Yıldır Formula 1 Yani F1 De Olan biteni Rahat Kavramasından Geliyor Nemi Oldu Okuyunda Neler Bilmiyo Kimse Anlarsınızz..:eyv

1-) Renault Bir Kere O Dünya Markalarına F1 E Katıldıgı Günden Beridir 1 Şampiyonluk Bile Nerdeyse Nadiren Veriyor..
2-) RENAULT Firmasını Karalarsınızya Şimdi Sıra Sizde RENAULT Birkere 2000 Devire Çıkan Motor Üretirken Ferrari,McLaren Mercedes,BMW,Ve F1 İcinde Olan RENAULT" UN DESTEKLEMEDİĞİ Firmalar "1900" Devir Motor Zor Üretiyordu BMW Saten İşi Bitmişti O Çok Beğendiginiz İllegal Yarışda Olan Bmw 2000 Devire Gelince FIS. hehehehehehe Buna Gülünür İşte Böyle Birşey Var Çünki...
Aynı Şekilde Ferraride Öyle 2000 Devirde Adam Sağa Çeker Motordan Dumanlar Yükselirdi Hey Allahım Heyy Uyuyorsunuzz...
Mercedesde Aynı Tohum.

-İzleyen Bilir Sırf RENAULT Onlar F1 Den Kaçmaması İçin Onlara Para Verecek Duruma Geldi Öyle Diyeyim. Habire Arza,Arza Nereye Kadar Tamam Eyvallahta :eyv:eyvBu Firmalara Yakışıyormu Sizce Dünya Firmalarına (Alman Firmalarına Hani Okadar Beyeniyorlarya OPEL`i Pardon Tokel Diyecektim... Yakıştımı Alman Mallarına Demekki Neymiş. Rakiplerini Fransız Malı Gördün Diye HAFİFE ALMAYACAKSIN! Böyle Sizi İnletirler ! İşte , Bide Size Çogu Kişinin Bilmediği RENAULT UN SAHİP OLDUGU ARABA MARKALARINI VERCEĞİM..

reno RENAULT Sahip Oldugu Markalar reno

-Nissan
-Dacia
-Mercedes Citan Demişken Niye Mercedes Opelin Vw,Nin Yada PORSCHE Nin Motorunu Kullanmıyor Çünkü F1 De Kimle BOY ÖLÇÜŞTÜKLERİNİ Biliyorlar.

-Not: Rusya Araba Markalarının Çoguda Renault Motoru Kullanıyor Ve Renault Bu Firmaların Sahibi

Bu Arada F2 Deki Tüm Arabalar RENAULT Motoru Kullanıyor Mercedes,Vw Yada Opeşin Değil ! Anladınızmı :)

Bide Almanyadaki Nürburgring'te Megane RS rekor kırdı Ve Kırmaya Devam Edecekk.. Neyse Yeterince Anladınız Saten Fazla Söze Gerek Yok. Rekor Şuan Renault [h=1]Megane Renaultsport 265 Trophy Nurburgring Record – 8:07:97[/h]
Forever RENAULT renorenorenorenorenorenorenorenorenorenoreno Forever RENAULT

Tebrikler :bravo bu arada Üye tanımları kısmından kendinizi tanıtırsanız seviniriz.

Biraz karışık olmuş okurken problem oldu bayaa.. Ama hepside doğru şeylerden bahsediyor..

+1 Renault'un Sahip Olduğu Markalar '' Nissan - Dacia - Lada '' qw

tebrik ederim .güzel tespitler .galiba renault alpine ile ilerde amerikadaki yarışlara girecek .çünkü renaultu nascara bekliyoruz diyenler olabilir.

Tebrik ederim , elinize saglık güzel bir Renault Sever daha görüyorum aramızda :)

Saçma.

Arkadaşlar İyi / Kötü Yorumlar İçin Teşekkürler Sizde Sağolun

tebrikler:bravo.ellerinize sağlık.

Adım Batın Arkadaşlar :) İyi Forumlar

Geri