Eller serbest

hashusbkoz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta 2014 model CLIO 1.5 DCI Icon paket bir araç aldım. Aracımı 1 haftadır kullanıyorum ve haddinden fazla memnunum çok şükür.
Fakat şöyle bir problemim var. Aracı aldığımda çalışan eller serbest özelliği 2 gündür şoför kapısında çalışmıyor. Anahtar cebimde olduğu halde yan kapı veya bagaj kapısını küçük siyah tuş ile açabiliyorum fakat şoför kapısını bastığımda açamıyorum .
Acaba bozuldu ve bana mı denk geldi veya sadece şoför kapısında ki özelliği kapatma gibi bir durum vardı da bilmeden onu mu aktif hale getirdim.
Bilen bir arkadaşın cevabına ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler

Kartın tuşlarıyla kilitleyince açarkende devrete girmiyor ama sizin dediğiniz farklı bişey. Sadece şoför tarafına özel bi durum yok diye biliyorum. Tabi 2016 modellerde farklı bi özellik eklenmediyse..

sadece şöför kapısını kapatma diye birşey yok diye biliyorum. ancak kartla kapıları açarsanız birdaha eller serbest modu aktif olmuyor. aktif olması için kartı yuvaya sokup çıkartmanız yeterli olacaktır. tekrar deneyin , kitapcıgi inceleyin düzelmezse servise gösteriniz.

tesadüf bugün bende de aynı problem oldu. ama çözdüm. aracın yedek anahtarı içerde bırakmışım.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sanırım küçük siyah tuşta bir bozukluk var, bastığım zaman cıvık bir ses çıkarıyor. Arabada aldığımda bir problem çıkmamıştı, sanırım nazar boncuğu olarak bu problem çıktı :)

benim de aynı sıkıntı var sağ ön kapı kapının üzerindeki küçük siyah tuşla açılıyor ama şöför kapısı açılmıyor..

Süper kilit yapılınca eller serbest modunu kullanamıyor muyuz? Yoksa bana mı öyle geliyor? Arada bir kapılar siyah düğmeyle açılmıyor benim ondan olabilir mi?

Tüm kapılar kapandığında eller serbest devreye giriyor ancak çok kullanıldığından mıdır bilemem şöför kapısı kapandığında benimde aracım kapıları kendi kilitlemiyor. Küçük bir bilgi daha keşfettim. Eller serbestin tekrar aktif olması için kartı yuvaya takmanıza gerek yok. Aracın kapıları açıkken siyah düğmelerden birine dokunarak aracı kilitleyin ardından tekrar aktif olacaktır. Bilginize

Kapının yakınında manyetik alan yapan cep telefonu varsa elinizde kapı açılmıyor sebeb bu olabilir 🙆

Ayrıca eller serbestte kitlenmiyor :) Bluetooth açık ve kart ile aynı elinizdeyse

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri