Merhaba 2014 otomatik touch plus aracım var. Kapı kolundaki siyah tuşla aracımı dilediğim kadar açma- kilitleme yapabiliyorken akşam eve gelip aracı park edip yine siyah tuşla kilitleyip evime çıktım. Sabah işe gitmek için yine siyah tuşla kapıyı açmak istedim ama kilit açılmıyordu ve mecburen karttan açtım kilidi. İşe geldim, siyah tuşla istediğim kadar açma- kilitleme fonksiyonu çalıştı ama yine iş çıkışı aracıma binmek istediğimde eller serbest modunun sadece "açma fonksiyonu" çalışmıyordu ve aynı şekilde kartla açmak zorunda kaldım.
Sonuç şu ; eller serbest modu siyah tuşla kilitledikten yaklaşık 1 saat sonra sanki kendi kendini off moduna alıp kilit açma fonksiyonu devre dışı kalıyor. Başka bir örnek aracı market önüne park edip siyah tuşla kilitledim. Alışveriş bittikten sonra siyah tuş aracımı açtı (çünkü markette 15-20 dk oyalandım). Ama alışverişim 1 saatten uzun sürecek olsaydı siyah tuşun kapı kilit açma fonksiyonu çalışmıyor olacaktı?
Benzer durum başına gelen var mı acaba? Teşekkürler...
Not: Kartı yuvasına takıp aracı çalıştırarak resetleme işini denedim sorun yine aynı, çözülemedi.
Sonuç şu ; eller serbest modu siyah tuşla kilitledikten yaklaşık 1 saat sonra sanki kendi kendini off moduna alıp kilit açma fonksiyonu devre dışı kalıyor. Başka bir örnek aracı market önüne park edip siyah tuşla kilitledim. Alışveriş bittikten sonra siyah tuş aracımı açtı (çünkü markette 15-20 dk oyalandım). Ama alışverişim 1 saatten uzun sürecek olsaydı siyah tuşun kapı kilit açma fonksiyonu çalışmıyor olacaktı?
Benzer durum başına gelen var mı acaba? Teşekkürler...
Not: Kartı yuvasına takıp aracı çalıştırarak resetleme işini denedim sorun yine aynı, çözülemedi.