Elf yağlara ne oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gowlet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gowlet

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Arkadaşlar kendimi bildim bileli Renault = Elf diye biliyorum. VW grubundan Renault'a geçtim bu sene. Motor yağları bakım setleri araştırırken Elf yağlarını araştırayım dedim ve neredeyse hiç bulamadım. Renault sitelerinde Castrolle anlaştığı falan yazıyor. Elf, Renault'un geliştirdiği bir yağ değil miydi? Detayını bilenler yazarsa sevinirim.

ben son bakım kendi ustama götürdüm Motul yağ kullandım diğer alternatifim de zamanım olsa bulup liqui moly olacaktı ancak motul de fena olmadığı için çok peşine düşmedim. Gerekli standartları sağladıktan sonra bu iki markayı da tercih edebilirsiniz.

Liqui Moly'nin methini başka bir forumda daha okudum. Motosikletimde Motul efsaneydi ancak otomobilde nasıl olur bilmiyorum. Yetkili servis de Castrol diyor ne yapcam kafam karışık. :)

Renault servisler artık castrol ile anlaşma yaptı castrol de Renault a özel yağ üretiyor.
Ticaret [emoji846]

Renault servisler artık castrol ile anlaşma yaptı castrol de Renault a özel yağ üretiyor.
Ticaret [emoji846]

Şaşırdığım şey ELF’i Renault’un bir markası olduğunu düşünmekti. Liqui Moly çok övülüyor sanırım ondan koyacağım değişimde..

Şaşırdığım şey ELF’i Renault’un bir markası olduğunu düşünmekti. Liqui Moly çok övülüyor sanırım ondan koyacağım değişimde..
Renault un istediği normları karşılasın yeterli. Liqui moly kullanmadım fakat çok iyi olduğunu duydum.

Liqui moly marka yaği 1.5dci olan MB marka bir aracımda kullandım araba öncesinde resmen böğürüyormuş hani kendim şahsen yaşamamış olsam birisi bu kadar fark edeceğino söylese asla inanmazdım ne kadar fark olabilir ki derdim.

Liqui moly marka yaği 1.5dci olan MB marka bir aracımda kullandım araba öncesinde resmen böğürüyormuş hani kendim şahsen yaşamamış olsam birisi bu kadar fark edeceğino söylese asla inanmazdım ne kadar fark olabilir ki derdim.

Ekşide bir tane memnun olmayan kullanıcı görmedim.

Geri