Merhaba, 10 ay önce serviste bakım yaptırırken sürücü koltuğunun ayarlanmasını talep ettim. Sağ olsunlar yaptılar ama o günden bu yana kasislerden ya da otoyoldaki çukur veya yğkseltilerden geçerken koltuğun oturma kısmının altından metal çarpma sesi geliyor. Sadece belirttiğim yerlerden geçerken ses geliyor. Koltuk.ileri geri yukarı aşağı ayarlanırken, araç dururken ya da düz yolda ilerlerken bu metal sesi gelmiyor. Servise tekrar götürdüğümde sorunu hiç çözmediler ve görmezden geldiler. Renault Mais de yeteri kadar ilgilenmedi. Bu sorunu yaşayıp çözüm üretebilen var mı?
Bugün koltuğu iyice öne çekip baktığımda soket gibi bir tarafı kabloyu bağlı bir şeyin boşta olduğunu gördüm. Ayrıca diğer koltuğa baktığımda tam olarak nereye bağlandığını anlayamadım. Bu soketin nereye bağlandığını biliyor musunuz?
Bugün koltuğu iyice öne çekip baktığımda soket gibi bir tarafı kabloyu bağlı bir şeyin boşta olduğunu gördüm. Ayrıca diğer koltuğa baktığımda tam olarak nereye bağlandığını anlayamadım. Bu soketin nereye bağlandığını biliyor musunuz?