Elektrik Kesintisi !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EndSpeed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gece 22.00 de medeniyete kavuştuk, tam 11.5 saat elektriksiz kaldık, sular kesildi, ev telefonu kapandı, bir ara cep telefonumun hattı gitti...

Yeni Türkiye ... padişahım çok yaşa padişahım çok yaşa

Yeni Türkiye ... padişahım çok yaşa padişahım çok yaşa

Eski Türkiye... IMF borç verde memurlarımızın maaşını ödeyebilelim. Sen ne dersen yaparız. :))

Yeni Türkiye'ninde eskisinden farkı yok abim hatta daha kötü durumdayız...

Evet yok. Keşke eskiye dönsek, o benzin kuyruklarına, et kuyruklarına, çay, şeker, yağ. Şükretmesini bilmeyenlere öyle bir Türkiye gerek.12 3

Evet yok. Keşke eskiye dönsek, o benzin kuyruklarına, et kuyruklarına, çay, şeker, yağ. Şükretmesini bilmeyenlere öyle bir Türkiye gerek.12 3
Keşke abim keşke, o günlerde daha mutluyduk... :)

Eski Türkiye... IMF borç verde memurlarımızın maaşını ödeyebilelim. Sen ne dersen yaparız. :))

Hakkı abi'm senin düşüncelerine fikirlerine can'a yakın olmana kısacası her konuda her zaman kendime örnek aldım. Destekledim desteklerimde sevdiğim bir abimsin.
Ancak bu konuda yani IMF, yada eski TÜRKİYE yeni TÜRKİYE konusunda sana katılamıcam abi ne yazıkki.23 yaşındayım 23 senedir bildiklerimi dile getirecek olursam. Şahsen ben ülkenin ileriye gittiğini görmüyorum. Pahalılık ateşten gömlek eski TÜRKİYE yani bundan yıllar öncesinin daha iyi olduğu kanaatindeyim. Yıl olmuş 2015 bazı yapılan icraatler bize çok büyük olarak geliyor. Mesela avrupada elektrik kesintisi diye birşey yok denecek kadar az derecede en basit örnek

Geri