ELBRUZ-Mercedes Benz W 114-1973

hızlı gidiyorsun sevindim bu işe maşallah kolay gelsin kardeşim...:eyv

teşekkürler abi yavaş yavaş başladıkda olmadık sorunlar bize engel oluyo dün araba viteste kaldı ya kırmışız tertibatı allahtan hallettıler bugunde yoksa uyku uyuyamazdım:D

valla süper olucak araba ilk marşta yan veriyorsa motoruda güzel demek :) hadi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler .. şimdiden kolay gelsin

motorda bişi yok ama buyuk işler bitsın onuda bı elden geçirtrım tabı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aklım bittiği zamanki görüntüsünde :) Kolay gelsin kardeşim :)

Aklım bittiği zamanki görüntüsünde :) Kolay gelsin kardeşim :)
gökhan abi onu hiç hatırlatma benim tansiyon falan fırlıyo zaten fırından çıkarken arkadaşlar diyo doktor kontrolunde gösterelım sana diyolar:Dbu kadar heycana dayanmaz bu naçiz beden:)

kalkıştığınız iş kolay iş değil emre sonucunu çok merak ediyorum kolay gelsin size

​Fazla Da Çürük Yok Değil Mi Fotolardan Gördüğüm Kadarıyla Adamlar Ne Yapıyor Arkadaş Ya Yıldız Boşuna Takılmıyor Yani

Renk Konusunda Anket Açalim Olmadı Ama Sen Beni Dinle Kırmızı Çok Nazar Alır Gel Bundan Yap Şunu
Emin Ol Kırmızı Kadar Dikkat Çekiyor Bu Da Ben Sana Diyim

Son düzenleme:
​Fazla Da Çürük Yok Değil Mi Fotolardan Gördüğüm Kadarıyla Adamlar Ne Yapıyor Arkadaş Ya Yıldız Boşuna Takılmıyor Yani

Renk Konusunda Anket Açalim Olmadı Ama Sen Beni Dinle Kırmızı Çok Nazar Alır Gel Bundan Yap Şunu
Emin Ol Kırmızı Kadar Dikkat Çekiyor Bu Da Ben Sana Diyim

abi onur abi bi renk buldu tam distediğim gibi bulursak boyayı ondan yapıcaz

bu rengi düşünüyoruz
PICT0056.webp

evet bencede ama karışım falanmı yapılıyo yoksa tek boyadanmı onu bilmiyoruz satılırmı türkiye de hatta ankara da mevcutmudur onuda bilmiyoruz?????

Geri