Hayırlısı olsun abi Kemik direksiyon takmayı düşünmüyormusun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kemık direksiyon şart zaten beyaz bi kemek bulursam takıcam elınde olanlar müthiş fiyatlar çekıyo en kötü 400 lira isteniyo o direksiyona bulduğum bir iki tane var parçaları eksık değil ama ufak tefek çatlak falan var onu tamır edersek on numara olur ilerleyen günlerde bakıcaz kaba işleri bitirmenin derdindeyim kardeşim şu işlerden bi kurtulayım süsleme işleri basitHayırlısı olsun abi Kemik direksiyon takmayı düşünmüyormusun ?
eyvallah abi hergün bişey ekleniyo hergün sabırsızlığım daha da artıyo40.Yasinda Ellerinde Yeniden Dogdu Bu Yildiz Agzim Acik Oylece Bakiyorum Acaba Ne Var Ne Eklendi Ne Asamadayiz Diye Sanki Araba Benim Online Takip Ediyorum Banttan İnecek Sonunda Diye Sabirsizlaniyorum Helal Olsun
Benim araba birinci seri 114 diye geçiyo orjınallerı bu stoplar taraklılar 4 lerde var var abiArka Stoplar 115 Olsa Daha İyi Sanki ): Soluk Sanki Bunlar
Benim araba birinci seri 114 diye geçiyo orjınallerı bu stoplar taraklılar 4 lerde var var abi