- Konuyu Başlatan
Evlenipte el kızına döküleceğine kendi araba dökerim beEvlenmeden saçların dökülecek Emre Abi :aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlenipte el kızına döküleceğine kendi araba dökerim beEvlenmeden saçların dökülecek Emre Abi :aytuğ
Evlenipte el kızına döküleceğine kendi araba dökerim be
Kerem abi sakın öleyim falan deme abi bu kadar uğraştık kavga dövüş aman deyim bak az daha dayan abiEyvallah Adige sıkı laf oldu yawBu arada adreside vereyim sanada zahmet olacak ama o kadar hatrımız vardır inşallahada no : k-11 parsel : 1011/k başındada ''burada bir garip tilki yatıyor yazacak'' şimdiden teşekkürlerhehe
abi renk başladığı günden beri sıkıntı 11 aydır kesinleştirdiğimiz tek şey tavanın beyaz olacağı alt taraf hala muallakta yarın falan gidip boyacıya katalogların arasında kaybolacağım bi kaç saat10 Sene Kafa Rahat Binersin Masallah Sifirdan Topluyorsun Hem Maddi Hem Manevi Zor İs Valla Helal Sana Emre Yeni Renk Ne Peki Son Durumu De Bakalim
Evlenipte el kızına döküleceğine kendi araba dökerim be
abi renk başladığı günden beri sıkıntı 11 aydır kesinleştirdiğimiz tek şey tavanın beyaz olacağı alt taraf hala muallakta yarın falan gidip boyacıya katalogların arasında kaybolacağım bi kaç saat
Bu konuda yaşadığım kararsızlığı hiçbirşeyde yaşamadım ben en son 3 rengim hala tercihler arasında kırmızı soğan kabuğu maviabi bu araçlara kahverengı cok yakısıyo , aslında tam kahve de degıl , gecen sayfada yazdıgın gıbı sogan kabugu dıyolar sanırım o renge.. arabayı kaporta boyaya bıraktıgım yerde barış abinin (ecto ege) eniştesi bu senin mercedesin aynısıyla ugrasıyodu , rengi böyle soğan kabuğuydu sanırım.bayıldım arabaya.tam rengidir bence.
abi renk başladığı günden beri sıkıntı 11 aydır kesinleştirdiğimiz tek şey tavanın beyaz olacağı alt taraf hala muallakta yarın falan gidip boyacıya katalogların arasında kaybolacağım bi kaç saat