- Konuyu Başlatan
tutacak derken fiyat olarak diyosan şuanki maliyeti bana 6000 i buldu ama eksiği yok parça falan olarak herşeyiyle bu rakamdane kadar tutacak abi bu yaw..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tutacak derken fiyat olarak diyosan şuanki maliyeti bana 6000 i buldu ama eksiği yok parça falan olarak herşeyiyle bu rakamdane kadar tutacak abi bu yaw..
şuan zımpara macun olayı bitti astar atılacak inşallahAbi varmı araçtan bir haber
benimde başlayalı 10 ay oldu şimdiye çoktan biterdi ama boyacının terbiyesizliğ engel oldu önümüze bunda da vardır bi hayır diyoruz yetişecek bi yeri zamanı yok adam gibi olsun da tek başka bişey istemiyorum zaten sende düşünüyosan eğer kışın girişme bu işlere yazın halletAbi Bende Önümüzde'ki Yaz Senin Gibi Bir Toplama Projesi Yapacağım Herhalde qw
benimde başlayalı 10 ay oldu şimdiye çoktan biterdi ama boyacının terbiyesizliğ engel oldu önümüze bunda da vardır bi hayır diyoruz yetişecek bi yeri zamanı yok adam gibi olsun da tek başka bişey istemiyorum zaten sende düşünüyosan eğer kışın girişme bu işlere yazın hallet
ben renoyu kışın yaptırmıştım hatırlarsanız maşallah daha kendı hatalarım dışında boyada en küçük bir çatlak dahi yok o yapana bağlı benceKışın Macun - Astar Kurumuyor Diyorlar Ondan Bende Yazın Gireceğim Bu İşlere Hatta Kim Bilir Belki'de Bu Yaz ıslık
boyle bir ise girissek arabayi satmaya kalksak yatirdigimiz parayi alabiliyormuyuz..tutacak derken fiyat olarak diyosan şuanki maliyeti bana 6000 i buldu ama eksiği yok parça falan olarak herşeyiyle bu rakamda