ELBRUZ-Mercedes Benz W 114-1973

Abicim ne oldu şu makine yaa :D

Gıcıklık yapıyor işte Alper'im
:aytuğ inat etti illa ben ölünce mezarımın başına çekecekmiş Merco'yu yıldızıda kabrime gömüp gidecekmiş(hani gözüm açık gitcem ya;) bari o yıldıza bakayım canım sıkılmasın hesabıhehe)

Gıcıklık yapıyor işte Alper'im
:aytuğ inat etti illa ben ölünce mezarımın başına çekecekmiş Merco'yu yıldızıda kabrime gömüp gidecekmiş(hani gözüm açık gitcem ya;) bari o yıldıza bakayım canım sıkılmasın hesabıhehe)
Türkiye saati ile 01:00 de beni gülme krizine soktun ya abi allah da seni güldürsün:):)

Bunu izlemiştim abi eline sağlık bu aralar bir yıldız çılgınlığı aldı başını gidiyo bizim furyaya katıl sende:D

Valla öyle olacak gibi görünüyor, yarın netleşecek durum bakalım:D

Bunudan birtane alıp kırmızıya boyatıp tavana parlak siyah folya kaplatıp fümeye yakın AMG Jantlar takıp güzel bir ses sistemi ayarlayıp müziği son ses açıp caddelerde dolaşasım var. Ama en temizinden bi 7 sene sonra falan :D

Bunudan birtane alıp kırmızıya boyatıp tavana parlak siyah folya kaplatıp fümeye yakın AMG Jantlar takıp güzel bir ses sistemi ayarlayıp müziği son ses açıp caddelerde dolaşasım var. Ama en temizinden bi 7 sene sonra falan :D
benım arabayla bırlıkte konvoy yapıp gezerız benımkıde bı 7 sene sonra anca cıkacak gibi:):)

Ülkemizin koca başkentinde uzun zamandır arayıp bulamadığımız tampon yavrularımıza kastamonu da ulaştık çok şükür bugunde elime geçti artık onlarda hazır...:)tampon yavrusu ne diyecek olursanız tamponun alt kısmındakı yarım olan parçalar çok kıymetlı valla ama ucuza kapadık:):)
292389_10150991278509253_1072658447_n.jpg

581485_4529731931098_750477201_n.jpg

402236_4529733251131_1210661060_n.jpg

Hadi hayırlı uğurlu olsun abi :)

Geri