Acayip merak etmeye başladım şu muhteremi:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kara kuru bişi abi görsen korkarsın hanibal gibi hanibalAcayip merak etmeye başladım şu muhteremi:aytuğ
nikelaj kısım yuvarlak olan kalorifer cıkışlarının kenarında var orjınalındede mevcut ama benımkı zamanla düşmüş kaybolmuş orası için bi çare arıyorum hurdacılarda bulamadık cok ufak parça ayrıda satılmıyo kendım bişiler yapıcam artıkAbi ahşap kaplamaya nikelaj bir çerçeve yaparsan kalorifer kumanda paneli ile bütünlüğü sağlamış olursun . İnce bir nikelaj çok güzel görünecektir .
nikelaj kısım yuvarlak olan kalorifer cıkışlarının kenarında var orjınalındede mevcut ama benımkı zamanla düşmüş kaybolmuş orası için bi çare arıyorum hurdacılarda bulamadık cok ufak parça ayrıda satılmıyo kendım bişiler yapıcam artık[/QUOTE)
Emre, dediğin parçayı tarif edebilirsen veya resmini koyabilirsen ben de bi fırsat yaratıp Bursa'daki hurdacılara bakabilirim. Bursa'da da bu Mercedes'lerden çok var, çıkmacılarda olabilir belki
nikelaj kısım yuvarlak olan kalorifer cıkışlarının kenarında var orjınalındede mevcut ama benımkı zamanla düşmüş kaybolmuş orası için bi çare arıyorum hurdacılarda bulamadık cok ufak parça ayrıda satılmıyo kendım bişiler yapıcam artık[/QUOTE)
Emre, dediğin parçayı tarif edebilirsen veya resmini koyabilirsen ben de bi fırsat yaratıp Bursa'daki hurdacılara bakabilirim. Bursa'da da bu Mercedes'lerden çok var, çıkmacılarda olabilir belki
abi havalandırma cıkışlarının kenarındakı nıkelaj halka lazım youn düşerse haber verırsın bi zahmet
eyvallah abi bir iki sayfa önce torpidonun falan var fotoları bitmiş halinin onun dışında bir gelişme yokbende bi heves açtım sayfayı Emre kardeşim fotomu yükledi diye Elbruz bu fotodakinden daha güzel olacak inşallah
hemen hemen bir benzerlik var ama biraz daha boy olarak bizimki uzun ama farketmez nasılsa belediye herkese uygun bir tabut veriyoEn sonunda senin boyacıyı buldum:aytuğBu şahısmıdırhehe