Gerçekten çok güzel olacak, emeğine sağlık Emre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah allah razı olsun tek tek bakmak baya zaman alır vaktini aldığım herkesten özür diliyorumbüyük bi keyifle sayfa sayfa baktım maşallah gerçekten çok güzel gidiyor gerçekten Allah kolaylık versin
Evet abi PTT ile gönderdim. Merakım kargoda bişey olmasın diyekardeşim haftasonuna denkgeldi diye bakmadım yarın bakıcam nasipse PTT ile yolladın sanırım??
onları öylesine taktım kardeş bi görelim nasıl oluyo dıye daha temızlencek zaten
Teşekkürler abiaynen kardeşim yeşilin boya şekli güzel o tarz krem kırmızı 10 numara olur kolay gelsin
Teşekkürler kardeşim elden geldiğince yapıyoruz işte acemiliği atalım yardımcı oluruzValla helal olsun.. Torpido süper oldu. ilerde bilgilerine danışabilirim.
çok iyi gidiyorsun helal...
Döşemeci değilim abicim ufak ufak yaptık bişeyler daha önce böyle bi çalışmam olmadı bu denli ama bundan sonra olabilir kendime güvenim geldiEmre kardeşim maşallah emeğine sabrına çok güzel birşey ortaya çıkacak o kesin kokpit işçiliğin harika olmuş hanii döşemeci misin bilmiyorum ama süper bi işçilik çıkarmışsın