ELBRUZ-Mercedes Benz W 114-1973

Gerçekten çok güzel olacak, emeğine sağlık Emre:eyv

büyük bi keyifle sayfa sayfa baktım maşallah gerçekten çok güzel gidiyor gerçekten Allah kolaylık versin :)

büyük bi keyifle sayfa sayfa baktım maşallah gerçekten çok güzel gidiyor gerçekten Allah kolaylık versin :)
eyvallah allah razı olsun tek tek bakmak baya zaman alır vaktini aldığım herkesten özür diliyorum :D

kardeşim haftasonuna denkgeldi diye bakmadım yarın bakıcam nasipse PTT ile yolladın sanırım??

onları öylesine taktım kardeş bi görelim nasıl oluyo dıye daha temızlencek zaten
Evet abi PTT ile gönderdim. Merakım kargoda bişey olmasın diye :)

Maşallah başan beri takipteyiz baya şekillendi elinize emeğinize sağlık.Keyifli günlerde binersiniz inşallah

aynen kardeşim yeşilin boya şekli güzel o tarz krem kırmızı 10 numara olur :eyv kolay gelsin:)

Valla helal olsun.. Torpido süper oldu. ilerde bilgilerine danışabilirim. :)
çok iyi gidiyorsun helal...

Emre kardeşim maşallah emeğine sabrına çok güzel birşey ortaya çıkacak o kesin kokpit işçiliğin harika olmuş hanii döşemeci misin bilmiyorum ama süper bi işçilik çıkarmışsın :)

aynen kardeşim yeşilin boya şekli güzel o tarz krem kırmızı 10 numara olur :eyv kolay gelsin:)
Teşekkürler abi
Valla helal olsun.. Torpido süper oldu. ilerde bilgilerine danışabilirim. :)
çok iyi gidiyorsun helal...
Teşekkürler kardeşim elden geldiğince yapıyoruz işte acemiliği atalım yardımcı oluruz:)
Emre kardeşim maşallah emeğine sabrına çok güzel birşey ortaya çıkacak o kesin kokpit işçiliğin harika olmuş hanii döşemeci misin bilmiyorum ama süper bi işçilik çıkarmışsın :)
Döşemeci değilim abicim ufak ufak yaptık bişeyler daha önce böyle bi çalışmam olmadı bu denli ama bundan sonra olabilir kendime güvenim geldi :)

Abi eline sağlık baştan 20. sayfaya kadar geldim gözlerim yorumdu,başka zaman 20.sayfadan itibaren devam edecem :D
Valla abi öncelikle böyle bir işe cesaret ettiğin için seni tebrik ediyorum.Böyle toplanma hikayeleri çok hoşuma gidiyor,inşallah hiç bir aksilik olmadan güzel sonuca ulaşırsınız.

Bilgisayar öğretmenimde bu araçtan yeni aldı,resimini atmak istedim.5500TL ye almış :)

08122011118.jpg

07122011108.jpg

07122011097.jpg

07122011100.jpg

Geri