ELBRUZ-Mercedes Benz W 114-1973

Güzel olacak Emre abi . İş ustalar naza çekmesin gerisi hall olur :)
dün 3 tane elektrikçiye gittim hepsi tanıdık yok doluyum yok yetişmez sökeceğide bi silecek motoruyla bi sigorta panelı ıkı kabloyuda çekıp alacak onlara mınnet etmedim aldım takım taklavat kendim söktüm ya bu nedir arkadaş sordumu iş yok aç kaldık diyolar iş yaptıramıyoruz renoda da aynı sıkıntıyı cektım hep alışkınım gerçi kendi işimi kendim görmeye

kar düştü işler yavaşladı...:(şu yeşilden kurtuluyorum sonunda bitti şükür ya onunla uğraşmaktan bizi sallıyolardı
389955_2927600998826_1524970246_2860671_2019297059_n.jpg

390613_2927601318834_1524970246_2860672_1002284691_n.jpg

Allah sabır versin abicm İnşAllah sonu selamet olur ;))

dün 3 tane elektrikçiye gittim hepsi tanıdık yok doluyum yok yetişmez sökeceğide bi silecek motoruyla bi sigorta panelı ıkı kabloyuda çekıp alacak onlara mınnet etmedim aldım takım taklavat kendim söktüm ya bu nedir arkadaş sordumu iş yok aç kaldık diyolar iş yaptıramıyoruz renoda da aynı sıkıntıyı cektım hep alışkınım gerçi kendi işimi kendim görmeye

Bu sanayi tayfasını anlamak mümkün değil. Geçen Başkent sanayideydim,dediğin gibi,iş yok Bayramdan beri yatıyoz diyorlar.

hakkatten öyle abi renodan biliyorum bu durumu çok yaşadım şahin doğan oldumu nasılsa lego gibi sök tak ama bakıyo avrupa araba falan hemen olmaz buna yapılmaz iş çok bahanemi yok paran var ama iş yaptıramıyosun üstelik ben hergün sanayının içindeyım kım ne yapar kımın huyu nasıl kımın işi nasıl hepsini bilirim ona rağmen düşünki yabancı bi adam gelsin benim zaman sıkıntım yok en büyük problemler bunlar

döşemeler bununla aynı tip ve renkte olacak deri malzemeyi dün beğendik,tavan kısmı da deri olacak aynı malzemden orjınal tavan kaplamasını almıyorum kendısı yapacak usta kapı döşemeleride aynı şekılde orjınalı gibi yanlız presss çizgiler olmayacak onların yerıne aynı şekılde dikiş atılacak sizce nasıl renk olarak???
shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]
shareable
[/URL]</noscript>[/IMG]

Son düzenleme:
Geri