El Freni Denen Kendini Bilmez Rezillll....................

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim forumun 11 cileri başkalarına benzemez, el freni bozuktur park etmek için düz yer arar, geri vitesi bozuktur rampalarda manevra yapar... :D

Sorularımla sıkmak istemiyorum ama bir gün başıma gelirse diye öğrenmek istiyorum. Ehliyet 5 yıllık ama arabam ilk ve sürücülük deneyimlerim çok fazla değil.
Peki düz zeminde nasıl yaptın? İteledin mi? ☺

Bizim forumun 11 cileri başkalarına benzemez, el freni bozuktur park etmek için düz yer arar, geri vitesi bozuktur rampalarda manevra yapar... :D

Kerem abimle birbirimize epey benziyoruz yaa :)

Sorularımla sıkmak istemiyorum ama bir gün başıma gelirse diye öğrenmek istiyorum. Ehliyet 5 yıllık ama arabam ilk ve sürücülük deneyimlerim çok fazla değil.
Peki düz zeminde nasıl yaptın? İteledin mi? ☺

Yanılmıyorsam 1 defa yapmam gerekti. kapıyı açıp sol ayağımı dışarı çıkarttım iteledim :) inmeyi gerektiren bir durum olmuyor yani. Olmadı ilerden dönüp manevrayı yapıyorsun gayet basit :D

İşin en güzel yanı "Bize R yok gardaşşş" derken yalan söylmememiş oluyorsun. :)

Bende manevra yaparken zemin eğimli ise geri vitesi kullanmadığım oldu, ama bu kadarını düşünmemiştim. 😀
Demek ki bulaşıcı bu şey. 😁

Bende manevra yaparken zemin eğimli ise geri vitesi kullanmadığım oldu, ama bu kadarını düşünmemiştim. 😀
Demek ki bulaşıcı bu şey. 😁
Bu yokuş aşağı kalkış yaparken 2 de kalkmak birşey. Ben epey bulaşmışım :)

Ben yokuş aşağı 2 de kalkmak için daha acemiyim. ☺ Lambada stop ediyor, ter basıyor sonra.😁 Çok yavaş da olsa hareket ediyorsa 2 den devam ediyorum ama onda da zorlanıyorum biraz.

Ben yokuş aşağı 2 de kalkmak için daha acemiyim. ☺ Lambada stop ediyor, ter basıyor sonra.😁 Çok yavaş da olsa hareket ediyorsa 2 den devam ediyorum ama onda da zorlanıyorum biraz.
Zamanla alışırsın :)

Yaa Şu Konuyu Okudukça Gülüyorum :)):)):))
Allah Başka Dert Vermesin Abiler qw

Yaa Şu Konuyu Okudukça Gülüyorum :)):)):))
Allah Başka Dert Vermesin Abiler qw

Bak yaa Allah'ın ladacısı kalkmış şekil yapıyor iyimi
:kupa

Geri