Ehliyeti Nerden Alıyorlar Merak Ediyorum

Allah beterinden korusun, geçmiş olsun kardeşim, sabırlı olmakta fayda var...:eyv

Geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun inşallah

Adam gene öderim demiş. Benim her iki aracımın dış aynasını kırdılar ve kıranı bulamadım

Geçmiş olsun. Ama sinirlenecek bir durum yok pişkin demesi maliyeti az olacağından dır. Siz istediğinizi ne oldunu söyleyin he üç beş hesabını yaparsa ozaman sinirlenebilirsiniz.haklısınız tabi bu durumda hoş birşey değil. Ama ne gamsızları var vurup kaçıyor suratına bakıyor hiçbişey olmamış gibi . Bunada şükür diyin. Rabbim beterinden korusun.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun ...

Aynı durum benim de başıma gelmişti. Adam çarptı aynen sende olduğu gibi yaptırın ben ödeyeyim dedi. Fazla bir sıkıntı yoktu ufak tefek çizikler oluştu tamponda. Plakalık kırıldı ampulleri vs. Boya için lokal yapamayız dediler komple tamponu boyadılar 250 tl civarında tuttu. Adama gittim dedim böyle böyle 250 tuttu. O kadar masraf yok bunda dedi o kadar para veremem dedi 100 tl attı al bu yeter dedi. Allah'a havale ettim. Arkasından söylendim biraz. Sonra pişkin pişkin arkamdan bağırıyor hakkımı helal etmiyorum diye. Resmen benim 150 tlmi çaldı hakkını helal etmiyormuş. Allah beterinden korusun diyelim. Ama ben şunu öğrendim ne olursa olsun tutanak tutmalıyız.

Çok geçmiş olsun kardeşim,Allah beterinden korusun :eyv

Aynı petrolde 2 defa aynı yerden tampona carptılar benım gerı gerı gelırken önü bos oldugu halde neden geri gelir insan anlamıyorum 3 tanede arkayı gosteren ayna var geri gelirken önune bakıyo mallar

Bu ne şiddet ne celal 9'cu:))Geçmiş olsun,garibimde öderim demiş zaten,stress yapma nazar boncuğudur de geç şu fani dünyada :cool:

Teşekkür ederim dostlarım bakalım yarın halledecem ne tutacak. Burada folyo bulma şansım yok mecbur iki sinyal alacam.

Geri