Ehliyete 2 ay veda...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BOGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ehluyetsiz arac kullanipta tamamen basina dert acma kardeşim boşver ne geregi var 2 ay nedir gelir gecer

Dusunsene birdahz ehliyetsiz yakalandigini olurmu olur arac otoparka sana ceza bildigim kadari ile 800 900 tl gibi bir ceza yaziliyor

Aman Kardeşim ;)

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

Güray abi öncelikle geçmiş olsun amman diyeyim ehliyetsiz gezme abi geçen sene benim canımı yaktılar abi 3 bin TL ceza yedim ben .ehliyetsiz araç kullananlara çok fena ceza yazıyorlar önceden 1000 tl civarlarıydı artık çok fazla.
Ehliyetsiz kullanan kişiye:1461 TlL
Ehliyetsiz kişiye araç kullandırmaktan ruhsat sahibinede : 1461 TL ceza kesiyorlar amman dikkat abim

hocam sende tam bir trafik canavarıymışsın 100 puanı nasıl doldurdun hiçmi aklın başında değildi..kendini düşünmüyorsun başkalarını düşün senin yüzünden kaza olabilirdi..bence ne yapıp edeceğim ehliyetsiz kulanayımmı diyeceğine önce kendini düzelt kurallara uy etrafına saygın olsun..

Kardesim gecmis olsun :soryyyCok üzüldüm gercekten zaten sınırda idin görünce üzüldüm

İslerim im bitti Izmire gelecegim sende ehliyet yok hehe

İzmirin in en hızlı Megane i olmak ta zor gercekten :cool:

Dikkat et artık gelince ben seni evden alırım Kentkart parana hehe

geçmiş olsun :/ bende her yıl basında sıfırlandıgını bılıyodum demekkı yanlıs bılıyomusum benımde 20 ceza puanım kaldı aman dıkkat o zmn :( 6 yıl kacak kullandım eskıden sımdı dakka bası cevırme yapılıyo aman dıyım yakalan ma :D

Ehluyetsiz arac kullanipta tamamen basina dert acma kardeşim boşver ne geregi var 2 ay nedir gelir gecer

Dusunsene birdahz ehliyetsiz yakalandigini olurmu olur arac otoparka sana ceza bildigim kadari ile 800 900 tl gibi bir ceza yaziliyor

Aman Kardeşim ;)

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

Doğru söylüyorsun Kubilay abi.

Geçmiş olsun , bencede ehliyetsiz arac kullanma bir müddet toplu taşima araclarini kullan :eyv :eyv

Çok sağol da işte dediğim gibi zorunlu olmadıkça kullanmamaya çalışırım artık. :)

Çok geçmiş olsun benimde düşüncem ehliyetsiz araç kullanmaman

Bakalım artık deneyeceğiz. :)

Geçmiş olsun, arkadaşlarımızın dediği gibi 2 ay riske girme, ehliyetsiz araç kullanmanın cezası çok daha ağır. Allah korusun bir kaza olur ise suçsuzken suçlu duruma düşer, astarı yüzünden pahalıya gelir sonra..

Sağol Aykut abi... Haklısınız tabi bu dediklerinizde abi ama işte araba günlük bir ihtiyaç oldu artık mecbur kalabiliyor insan...

bence de 2 ay hiç kullanma sonunda daha fazla zarar görmek var geçmiş olsun..

Teşekkür ederim...

Güray abi öncelikle geçmiş olsun amman diyeyim ehliyetsiz gezme abi geçen sene benim canımı yaktılar abi 3 bin TL ceza yedim ben .ehliyetsiz araç kullananlara çok fena ceza yazıyorlar önceden 1000 tl civarlarıydı artık çok fazla.
Ehliyetsiz kullanan kişiye:1461 TlL
Ehliyetsiz kişiye araç kullandırmaktan ruhsat sahibinede : 1461 TL ceza kesiyorlar amman dikkat abim

Sağol kardeşim poliste böyle bir şeyler söylüyordu... :)

Kardesim gecmis olsun :soryyyCok üzüldüm gercekten zaten sınırda idin görünce üzüldüm

İslerim im bitti Izmire gelecegim sende ehliyet yok hehe

İzmirin in en hızlı Megane i olmak ta zor gercekten :cool:

Dikkat et artık gelince ben seni evden alırım Kentkart parana hehe

Yok ya o Passat cc yi alıp bi de şöför tuttuk mu 2 ay idare ederiz artık? :D Şaka bir yana ayarlarız bir şekilde kardeşim çok sağol... :)

geçmiş olsun :/ bende her yıl basında sıfırlandıgını bılıyodum demekkı yanlıs bılıyomusum benımde 20 ceza puanım kaldı aman dıkkat o zmn :( 6 yıl kacak kullandım eskıden sımdı dakka bası cevırme yapılıyo aman dıyım yakalan ma :D

Çok teşekkür ederim dikkat et gerçekten aslında ben dikkat ediyordum sıfırlandı filan diye düşünürken meğer öyle değilmiş patladı elimizde... :)

En son cezamı 2010 senesinde yemiştim,E5 de 88 km ile radara girmiştim...

güray kardeşim arabaya selam eshota devam 2 ay bence de kendini riske atma hiç .) geçmiş olsun :eyv

En son cezamı 2010 senesinde yemiştim,E5 de 88 km ile radara girmiştim...

Maşallah abi. :) Bende sırf radar ya başka bir şey değil işte bu sefer kırmızı ışık filan eklendi bir de... Gecenin 1'i bomboş yol herhalde yaşımızdan kendi kendimize gaza geliyoruz...

güray kardeşim arabaya selam eshota devam 2 ay bence de kendini riske atma hiç .) geçmiş olsun :eyv

Eyvallah kardeşim. :)

Böyle ne zaman doluyor, ne kadar cezam var gibi konularda kulaktan dolma sözlerle hareket edeceğinize e-devlet alın kendinize ehliyet sorgulamayı favorilerinize ekleyin her zaman önünüzde ceza puanınızı ceza vergi borçlarınızı ve bir çok şahsınıza ait konuları görebilme imkanı sağlayın kendinize.

Güray kardeşim artık iki ay taksiye bineceksin başka çaresi yok. Mecbur olsanda kullanma aracını taksi tutmak çok daha karlı olacaktır senin için. Artık daha dikkatli olursun ehliyetini geri aldığında.;)

Geri