EGEA ile tekrar aranizdayim

Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.

hayırlı olsun.Tabiri cazise çağ atlamışsınız hocam.Güle güle kullanın.Bende Egea almayı düşünüyorum, yol tutuşu vs nasıl.kullandıktan bir süre sonra bilgi verirseniz sevinirim.

Ailemize hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim

Araciniz hayirli olsun.

Keyifli forumlar...

Hayırlı olsun yeni aracınız, güle güle kullanın.

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

sağolun arkadaşlar.... tekrar hoşbulduk

Aracın hayırlı olsun kardeşim. ..

sagolasın abi :)

10153739_1704447859837794_1811464287283531521_n.jpg

12523981_1704447949837785_8148742538911993125_n.jpg

hayırlı olsun.Tabiri cazise çağ atlamışsınız hocam.Güle güle kullanın.Bende Egea almayı düşünüyorum, yol tutuşu vs nasıl.kullandıktan bir süre sonra bilgi verirseniz sevinirim.

5000 km oldu. şimdilik herşey güzel gidiyor. yol tutuşu iyi. başka araçlarla deneme fırsatım olmadı. yakıtı az gibi geldi bana. euro6 motor var.
bu aracı almamdaki en önemli faktör ödeme koşullarının ve fiyatının cazip olması. sağlamlığını ilerleyen yıllar ve km lerde görecez bakalım.

bana göre en büyük eksisi ön konsol fazla yüksek gibi geldi bana... birde bu aracı test sürüşüne çıkacak olursanız koltuk ayarını en yüksek konuma getirin. fiattaki deneme araçlarında koltuklar en aşağı konumda. size çok yüksek gelebilir bu yüzden.

şuan ki gözlemim araç fiyatına göre performans ve donanım olarak çok iyi. sağlamlığı bir iki yıl sonra belli olur. inşallah sağlam çıkar :)

almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem liste fiyatı üzerinden çok iyi pazarlık atın. en alt paketinde 3bin tl fiyat düşebiliyorlar. üst paketlere görede bu fiyat artarak gidebilir.

Geri