Edc vites

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bahosel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Edc hakkındaki arıza paylaşımlarını okudukça kaporasını verdiğim ve beklemeye başladığım 2015 megane touch plus 1.5 dcı edc vites aracı alıp almamak konusunda kafamda çok büyük şüpheler oluştu 67.000 tl verdiğim aracı sorunsuz kullanmak isterim satarkende rahat satabilmeyi isterim bu sorunu yaşayan arkadaşların oranı nedir belli bir zaman sonra bende yaşarmıyım çoğu marka 5 yıl garanti verirken neden renault 3 sene veriyor markasına güvenmiyormu. Kaporamdan vazgeçerek aracı almamayı düşünüyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arabayı uzun vade kullanacaksanız sakın almayın. Garanti bittikten sonra ya arızasıya da bakımı cüzdaninizi yakacak. Garanti suresince keyifini yasayacaksiniz. Sonra dert baslar ama . Bu yazimi 3 sene sonra okuyunca dedigimi anlayacaksiniz. Benim edc sorunum nedeni bulundu. BEYİN.. bu hafta gecici beyini cikartiyoruz ve yeni beyini takiyoruz. Bakalim nekadara patlayacak

Arabayı uzun vade kullanacaksanız sakın almayın. Garanti bittikten sonra ya arızasıya da bakımı cüzdaninizi yakacak. Garanti suresince keyifini yasayacaksiniz. Sonra dert baslar ama . Bu yazimi 3 sene sonra okuyunca dedigimi anlayacaksiniz. Benim edc sorunum nedeni bulundu. BEYİN.. bu hafta gecici beyini cikartiyoruz ve yeni beyini takiyoruz. Bakalim nekadara patlayacak
Aykut bey garanti disi kalunca disarsa yaptirmayi dusundunuz mü. Fordun sanzimani olduguna gore biliniyordur artik bence.sizin sorununuz neydi ki beyin sebep oldu..

Aykut bey garanti disi kalunca disarsa yaptirmayi dusundunuz mü. Fordun sanzimani olduguna gore biliniyordur artik bence.sizin sorununuz neydi ki beyin sebep oldu..

1. Si ben prensip olarak yetkili servis disinda bakim yaptirmam.
2. Si servis bakimli oldugundan dolayi benim bu arizam buyuk ihtimal ucretsiz ya da bir miktar odeme ile kurtulacagim.
3. Benim arizami konularimdan gorebilirsiniz.
ama soyleyeyim. Aracim 2-4-6 -R vitesleri iptal oldu. 1-3-5 gittim. Arabayi kapatip yarim saat dinlendirdikten sonra duzelirdi.
Ama 2 EDC sahibi biri olarak kesinlikle uzun vadede guvenilir olmadigini soyleyebilirim. Ve ilk firsatta manuel e gececegim zaten.

Geri