Edc titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün bir şey daha farkettim. Oda yine ikinci viteste ayağımi gazdan çekince şak yada tak diye cok hafif bir ses geldigi. İyice ayar oldum ben bu ise. Araci sürmek istememeye baskadim. Ne zaman binsem kulagim sagda solda

Bugün bir şey daha farkettim. Oda yine ikinci viteste ayağımi gazdan çekince şak yada tak diye cok hafif bir ses geldigi. İyice ayar oldum ben bu ise. Araci sürmek istememeye baskadim. Ne zaman binsem kulagim sagda solda

Malesef bu sesleri bir kere duyunca duzelse bile pur dikkat yapacak mi diye bekliyor insan.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi ben sıkıldım artik bu isten. Ustalardami bi zaafiyet var. Yoksa bizmi biraz hassas davranıyor uz anlamadım. Ses geliyo iste. Yalanmi söylüyorum. Diyorum adamlara. Abi normaldir diyolar. Sanki hic otomatik vites kullanmadık

Ancak bu sefer burada pek derdime ilac bulamadim. Onada ayrica uzuldum

Değerli dostum boş bir zamanında arabanım altına yat motor ile şanzuman arasındaki birleşme noktasına bir göz at bir yağ kaçağı veya terleme yapmış mı kontrol et. Yağ kaçağı var ise keçeler işlev dışı kalmış demektir. Bu yağ kaçağı şanzımandan geliyor ise şayet baskı balata yağla temas etmiş olabilir. Bu cart curt pat sesi özellikle ilk kalkış anında ise sorun büyük ihtimal ile bu olabilir ki buda debriyaj seti değişimi demektir. Tabi bu söylediklerim en kötü senaryo.

SM-C5018 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri