Peki cevap için teşekkür ederim. 1-2 veya 2-1 kararsızlıkdan ne kastediliyor ben anlayamıyorum. Beyin elbet kullanıma göre hangisini istediğinizi anlamaya çalışıyor. Sıkışık trafik mi yoksa yol açıldı hadi hızlanalım mı? Bunu tüm otomatik viteslerde yaşarsınız. Bunu beyne gaz pedalıyla anlatıyoruz ve benim şanzıman çok güzel anlıyor. Titreme deseniz zaten yok.
O bahsettiğiniz 6 dan 5 e garçlama da yok. Hatta henüz hiç bir viteste filan garçlama sesi duymadım. Demek bunlar kronik değil. Kronik olsa tüm şanzımanlarda olurdu. Malum kronik süregelen, tedavisi imkansız veya çok zor vb. anlamına gelir. Yanlış anlamayın, ben malımı övüyor veya Renault'un da avukatı filan değilim. Sadece deneyimim olduğu halde bazen forum ortamlarında rastladığım ve yanlış olarak tespit ettiğim bir iddia olduğu için dikkatimi çekti ve sormak istedim. Ayrıca bunun ispatı da kolay. Aracım Anadolu yakasında. Müsait bir gün beraber de görebiliriz. Daha da iyisi bayilerde edc li bir aracı test ederken bunları denesin arkadaşlar. Ben bahsedilen bu sorunları yaşamadım.[/QUOTE benim aracım da daha yeni ve bu sorunların hic birisini yaşamadım fakat bunları okuyunca acaba bir süre sonra olacakmı kendiliğindende diye korkmuyor değilim.