Merhabalar Clio almayı düşünüyorum bütçeme göre olanlar edc şanzımanlı modelleri internette baktığımda sorun çıkartmaya yatkın diyorlar sizce nasıldır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba arkadaşım herhangi bir otomatik araç fark etmeksizin her otomatik aracın otomatik şanzımanında kendine göre SORUNLAR vardır sorunsuz şanzıman diye bir şey yoktur cebinizde 50.000 TL’yi hazır tutun otomatik araç alınMerhabalar Clio almayı düşünüyorum bütçeme göre olanlar edc şanzımanlı modelleri internette baktığımda sorun çıkartmaya yatkın diyorlar sizce nasıldır?
merhaba arkadaşım herhangi bir otomatik araç fark etmeksizin her otomatik aracın otomatik şanzımanında kendine göre SORUNLAR vardır sorunsuz şanzıman diye bir şey yoktur cebinizde 50.000 TL’yi hazır tutun otomatik araç alın
X tronic dediğimiz şanzıman cvt diye biliyorum, harici clio 5 lerde 1.3 tce lerde çift kavrama edc varClio'da cvt kullanıldı mı? benzinli clio larda başka model şanzıman var mı
Clio 5 ler de x tronic yani CVT şanzıman var, 1.3 TCe motora sahip olanlarda ıslak kavramalı 7 ileri EDC şanzıman bulunuyor.Clio'da cvt kullanıldı mı? benzinli clio larda başka model şanzıman var mı