benim arac icon bana böyle bir durum olmadı ben d konumunda bile bıraktım aracı sorun olmadı hiç
benzer bir sorun yaşayan varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renaultun iki otomatik aracini kullandim ve birini hala kullaniyorum. Biri captur sirket araci idi digeri fluence kendi aracim. Basima soyle bir olay geldi ve sadece dur kalk trafikte oldu. Her iki aacta da birer kere geldi basima.
Durkalk trafikte ilerlerken durmam gerektiginde frene basiyorum fakat arac ilerlemek istiyor yani manuel araclarda dururken debriyaja basmazsaniz hani stop etmeye yakin ileri atilirya kesik kesik o sekilde ilerlemeye calisiyor. Ben ayagimi frenden cekip tekrar frene basmazsam durmuyor arac. Yine ayni olayi bazen stop ederken de yapiyor. Ariza nedendir bilemiyorum ama benim basima surekli hareket halindeyken geldi durdurup P ye aldiktan sonra arac yerinden hic oynamadi simdiye kadar. Ama video da dikkatimi ceken sey su ilk hareket aninda arac cok yavas ilerliyor yani rolantide bile olsa daha hizli ilerlemesi gerekir diye dusunuyorum.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi