EDC 2. vitesten 1. vitese Düşerken Kütleme Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cennker82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cennker82

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2018 model edc şanzıman Clio 4 aracım var..2. vitesten 1.vitese düşerken bazen kütleme sesi yapıyor..Özellikle yokuşlu bir yerde trafikteysem ayağım hafif gazda hızım düşerken alt vitese geçişte bu sorunu yaşıyorum..Sizde böyle bir durum mevcut mu?

2018 model edc şanzıman Clio 4 aracım var..2. vitesten 1.vitese düşerken bazen kütleme sesi yapıyor..Özellikle yokuşlu bir yerde trafikteysem ayağım hafif gazda hızım düşerken alt vitese geçişte bu sorunu yaşıyorum..Sizde böyle bir durum mevcut mu?

Var malesef.

Hızlı yanıt alabilmek için “alıntı” yaparak cevaplayınız.
İmessage : tanseler@me.com

Kuru şanzıman olduğu için hepsi öyle sıfırlar bile , dsg de aynı şey var , normal yani :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende ses olmuyor ama hissedilir yumuşak bir vuruntu oluyor.

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi tamamda neden 3'ten 2'ye 6'dan 5'e ses yokta hep 2 ile 1 arası var..

Abi tamamda neden 3'ten 2'ye 6'dan 5'e ses yokta hep 2 ile 1 arası var..

O kismini renault muhendislerine sormak lazım ama benim tahminim alakasiz bir devir araliginda alıyor 1 e

Herkes normal oldugunu söylüyor ama ben buna katilmiyorum.kac tane aracta bu sesi yapıyor. Hepsi degilki. Kimisi 2 den. 1 e gecerken kut diye bir ses yapıyor. Kimisi kalkarken titriyor. Kimiside benimki gibi 5km ile giderken halaa 2ile kalkis yapiyor. Bence normal degil yani. Servise kalsan oda normal diyor. Anormal oldugu 5 10bin masraf cikarinca anlaşılır bence. Bilmem yanlismi düşünüyorum.

Belki de Renault yine normal diye diye geçiştirip yeni modellerde ondan dolayı kuru tip 6 ileri edc yi yaş 7 liye çeviriyor...

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sebebini bilemem ama bu sanzimanda sorun oldugu asikar.

Renault hangi modelde 7 ileri ıslak tipe geçti ?

Geri