5 Ocak 2014 Konuyu Başlatan #11 velituncez Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 199 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Aykut_25' Alıntı: Az once alisveris yaptim. Paypal ile problem yasamadim hic Genişletmek için tıkla ... Peki linkteki urunu sorunsuz alabilir miyiz?
Aykut_25' Alıntı: Az once alisveris yaptim. Paypal ile problem yasamadim hic Genişletmek için tıkla ... Peki linkteki urunu sorunsuz alabilir miyiz?
5 Ocak 2014 #12 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 Paypal İle Bir Sıkıntı Çıkmaz Yanlız, Bu Ürünü Alamazsınız Çünkü Ürünün Sahibi, Ürünü Türkiye'ye Göndermiyor. Shipping:May not ship to Turkey
Paypal İle Bir Sıkıntı Çıkmaz Yanlız, Bu Ürünü Alamazsınız Çünkü Ürünün Sahibi, Ürünü Türkiye'ye Göndermiyor. Shipping:May not ship to Turkey
5 Ocak 2014 Konuyu Başlatan #13 velituncez Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 199 Tepkime puanı 3 Puanları 0 C.Kaan' Alıntı: Paypal İle Bir Sıkıntı Çıkmaz Yanlız, Bu Ürünü Alamazsınız Çünkü Ürünün Sahibi, Ürünü Türkiye'ye Göndermiyor. Shipping:May not ship to Turkey Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim. Ozaman 600 lira verip akacagiz. Bilgi veren arkadaslarima saygilarimi sunuyorum.
C.Kaan' Alıntı: Paypal İle Bir Sıkıntı Çıkmaz Yanlız, Bu Ürünü Alamazsınız Çünkü Ürünün Sahibi, Ürünü Türkiye'ye Göndermiyor. Shipping:May not ship to Turkey Genişletmek için tıkla ... Tesekkur ederim. Ozaman 600 lira verip akacagiz. Bilgi veren arkadaslarima saygilarimi sunuyorum.