Dyno günü yapalım

bence dynoya çıkıp koş selçuk :D daha çok beygir alırsın.

Arkadaşım, lütfen yanlış anlamamam için yazını tekrar revize et. Çünkü yazdığın yazıdan ne demek istediğin anlaşılmıyor. Daha önce dyno yapılıp yapılmadığından emin değilsen, bu işin gerekliliği ile ilgili yorumun maksadı nedir? Bu işin stock yada modifiyeli araçla ne alakası var. İsteyen bisikletiyle bile katılır, yeter ki beygir versin...

arkadaşım dediklerimi revize etmem gereken bişey yok kendi algında bi sorun var galiba ;) ben düşüncemi dile getirdim önceden yapılmamış olabılır başka siteyle karıştırmışım demek ok !

güncel

Selçuk ayarla artık şu dyno gününü...

Yapacak abisi, yapacak...

yunus bikaç kerede bana denk geldin başka siteyle karıştırıyorsan gidip orda takıl ozaman..devamlı senin karıştırmaların yüzünden gerginlik yaşamaya gerek yok...iki siteyi bir arada götüremiyosun gelmişsin senden 12 yaş büyük birisine arkadaşım bilmem ne tarzında hitapta bulunuyorsun..bu konuda site olarak hassasız yorum yazarken kişinin yaşı orda yazıyor ona göre hitap et bidahaki sefere..!

Dyno yaptıracaklar listesi:
1- Tahtelbahir
2- Speedman
3- İstanbullu
4- Megane-fu
5- Ozan (Nissan 300ZX)
6- gemsazr9
7- SLC
8- PULAT

Bir güncelde benden. İnşallah gündüz nöbetime denk gelmez. Yarın öğleden sonra 3 e kadar müsaitim. 4 te işte olmam lazım. Cumartesi Hafta tatilim o gün full boşum.

Gece günceli

Gündüz Günceli :)

SLC'den haber yok günceli...

Geri