Dualarınıza ihtiyacımız var!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Htmakina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah ım sabır versin yardımcınız olsun inş acil şifalar diliyorum

Değerli dostlar uzun süredir aranıza katılamıyordum. Abimin bypass ameliyatı sonrasında emboli atması ve yaşanan olumsuzluklardan dolayı bir türlü kendimizi toparlayamamışken şimdide eşimin beyninde tümör çıktı ve bu hafta açık beyin ameliyatı olacak. Tüm dostlardan dua istiyorum. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah.

Allah sifasini verir insallah. Gecmis olsun. Dualraimiz sizlerle [emoji1317]

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

Rabbim Şafii ismi şerifiyle başta,Eşiniz, abiniz ve şifa bekleyen tüm hastalara şifa ,derdine derman arayanlara deva versin

geçmiş olsun abi....

Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun..

Geçmiş olsun Hakkı abi. Allah acil şifalar versin.

Değerli dostlar uzun süredir aranıza katılamıyordum. Abimin bypass ameliyatı sonrasında emboli atması ve yaşanan olumsuzluklardan dolayı bir türlü kendimizi toparlayamamışken şimdide eşimin beyninde tümör çıktı ve bu hafta açık beyin ameliyatı olacak. Tüm dostlardan dua istiyorum. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin inşallah.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Dualarından eksik etmeyen tüm dostlar Allah sizlerden razı olsun. Allah kimseyi böyle büyük bir imtihana tabii tutmasın inşallah. İmtihanda olanlara da sabırlar ihsan eylesin. Bugün yarın ameliyata çağıracaklar. Belki yine uzun süre aranıza katılamayacağım. Haklarınızı şimdiden helal ediniz ve dualarınızı eksik etmeyiniz. Selamlar, Allah'a emanet olunuz.

Çok geçmiş olsun, Hakkı bey Allahım tüm hastalarımıza acil şifalar nasip etsin.

Geçmiş olsun abim allah şifa versin acilen :(

Geri