DSLR fotoğraf makinası yardım

d3000 zten o fiyatlar kaçırmış olmazsınz yani :) makinayı ögreniyim tek amacım bu derseniz alın kaybınız veya kazancınız olmaz ama max 5 ay kullanırsınz yetmemeye başlar :) ögrenmek adına alınabilir

vatan bilgisayarda suanda d3000 849tl , d3100 1199tl

Bilgi olsun...

D3000 i tavsiye etmem o paralara,denildiği gibi eski ve giriş seviyesi bir makina alıp bir sure sonra ben bunu değiştirmek istiyorum diyceksiniz cunku tatmin etmiycek,biraz daha bekleyip daha iyi daha guzel bir makina almanızı tavsiye ederim..

D3000 cok eski bi makine. Artik d3100 alinmali ki o bile 2 sene fln oldu cikali. D3000 i 1500 liraya nerde gordunz ki ? Ben 2 sene kdr once 1500 liraya d3100 almistim...bence d3100 arastirin pisman olmazsiniz

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

iyi o zaman şimdiden hayırlı olsun :eyv

oncelıkle herkeze tesekkurler
dun ıncemeleye gıttım teknosaya karsılastıgım manzara pek guzel degıldı herkez alıyordu bıraz arastırdım ve destek veren arkadas saolsun baska bı makına onerdı su asamada daha cazıp gelıyor kalıte vs olarak
samsung nx1000 dıye bır cıhaz bu nasıldır acaba sizin gozunuzde ?

Compact gövde olunca, pek cazip gelmedi açıkcası...
lens degısebılme ozellıgı var abı uzerınde standart 20-50 lens var

DSLR makine düşünüyorsanız bence Canon Nikon dışına pek bulaşmayın. o samsung compact sınıfda. lens degişebiliyordur dogrudur. ama o cihaz için ne kadar çeşit lens var onu araştırın bence. nikon ve canona kendi markası dısındada lensler üreten markalar oldugu için alternatif daha çok

dun sordugumda ıstersenız samsungun kendı uretımlı lensı veya nıkonun lensıde uyum saglıyor denıldı
14-70mm olarak ve baska seceneklerde de lensı var acıkcası boyutuyla işleviyle olsun aklıma yattı gıbı

sizin kullanma amacınıza uygunsa güzel cihaz. nikonun lensinin samsunga uydugunu ilk defa duyuyorum :)

sizin kullanma amacınıza uygunsa güzel cihaz. nikonun lensinin samsunga uydugunu ilk defa duyuyorum :)
nıkonun es deger makınasında kullanılan lensı taktı ve oluyor hıcbırsıkıntı yok bende sasırdım dogrusu :D

Geri