DSLR fotoğraf makinası yardım

Cliocup172

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selamlar
teknoloji ürünleri satan bi magazada baya bi indirimli nikon d3000 fotograf makinası 18-55 lens + canta + 8gb hafıza kartı paketli olarak 900 tl
bu fiyat nasıldır degermi degmezmi veya başlangıc ıcın benim isteklerimi karsılarmı ?
yardımlarınızı beklıyorum

güzel makine fiyat konusunu bilmiyorum ama :D bende 3 ay önce d5100 aldım gayet güzel bi makine öneririm yani :D Nikon | T
Nikon D5100 İnceleme - YouTube
valla acık konusmak gerekırse şu asamada bana bıraz luks kacabılır
makınanın normal fıyatı 1500 lıra ama 900 lıraya dusmus bırazda amatorluk atma maksadıyla alıyorum 3-5 ay sonra degıstırırım d90 dusunuyordum ama fıyatı bıraz kasıntılı :)

valla acık konusmak gerekırse şu asamada bana bıraz luks kacabılır
makınanın normal fıyatı 1500 lıra ama 900 lıraya dusmus bırazda amatorluk atma maksadıyla alıyorum 3-5 ay sonra degıstırırım d90 dusunuyordum ama fıyatı bıraz kasıntılı :)
evet D90 tam profesyonel işi :D siz bilirsiniz, bu makinede hoş başlangıç için uygun yani :D

evet D90 tam profesyonel işi :D siz bilirsiniz, bu makinede hoş başlangıç için uygun yani :D
aynen bende oyle dusundum kardesım bırde fıyatı 1500 den 900 olmuş kacırmamak lazım yarın alıyorum kısmetse :D

D3000 cok eski bi makine. Artik d3100 alinmali ki o bile 2 sene fln oldu cikali. D3000 i 1500 liraya nerde gordunz ki ? Ben 2 sene kdr once 1500 liraya d3100 almistim...bence d3100 arastirin pisman olmazsiniz

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

D3000 i tavsiye etmem o paralara,denildiği gibi eski ve giriş seviyesi bir makina alıp bir sure sonra ben bunu değiştirmek istiyorum diyceksiniz cunku tatmin etmiycek,biraz daha bekleyip daha iyi daha guzel bir makina almanızı tavsiye ederim..

vatan bilgisayarda suanda d3000 849tl , d3100 1199tl

Bilgi olsun...

d3000 zten o fiyatlar kaçırmış olmazsınz yani :) makinayı ögreniyim tek amacım bu derseniz alın kaybınız veya kazancınız olmaz ama max 5 ay kullanırsınz yetmemeye başlar :) ögrenmek adına alınabilir

Geri