DRL Gündüz farı uygulama...

tazcan44

Muhammet İbrahim ŞAHİN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar daha önceden de sorun yaşadığım gündüz farını beyaz led lamba yapmaya karar vermiştim. Sarı lamba farı mı ısıtmış ve ısınma sonucu çatlak olmuştu. garantiden her iki farımı da değiştiler. LED lambayı taktım ve ısınma hiç yok denecek kadar az.

Son düzenleme:
hayırlı olsun böyle güzel bir aracın takside çalışması çok üzücü gerçekten :masallah :masallah

Gayet İyi Bir Uygulama Olmuş Kardeşim , Eline Sağlik :eyv :eyv

hayırlı olsun böyle güzel bir aracın takside çalışması çok üzücü gerçekten :masallah :masallah
Niye üzücü olsun. Böyle araçlar çalışsın ki. Azıcık kaliteye binelim. Bıktık dökük linea dan

Teşekkürler. Bence takside çalışması çok iyi. Sürekli arabada olduğumuzdan gerçekten rahat bi araç vede sağlam. Kısmet olursa ilerde GTI yapmayı düşünüyorum.. buda fulence bi kare...

tabiki araçlarımız birbirine benziyor kasa farkında gerçekten çok rahat araç 24 saat çalışınca insanı yormaz ALLAH yardım etsin sizlere krizde babamda çalışmıştı baya yoruluyordu ama tabi aracın yıpranmasına üzülürüm sadece onun haricinde bir alıp veremediğim yok :)

tabiki araçlarımız birbirine benziyor kasa farkında gerçekten çok rahat araç 24 saat çalışınca insanı yormaz ALLAH yardım etsin sizlere krizde babamda çalışmıştı baya yoruluyordu ama tabi aracın yıpranmasına üzülürüm sadece onun haricinde bir alıp veremediğim yok :)

gerçekten yorucu bi meslek. Dediğiniz gibi her taksi yeteri kadar arabasına bakmıyor. Sadece para amaçlı kullanılıyor. Bizim mersin de arabalar fazla yoyulmaz. Belli yolcuya hitap edersin. Sürekli servis bakımı yapıldıktan sonra bi sıkıntı yok. Bu arada araç 2 yıldır bende..

gerçekten yorucu bi meslek. Dediğiniz gibi her taksi yeteri kadar arabasına bakmıyor. Sadece para amaçlı kullanılıyor. Bizim mersin de arabalar fazla yoyulmaz. Belli yolcuya hitap edersin. Sürekli servis bakımı yapıldıktan sonra bi sıkıntı yok. Bu arada araç 2 yıldır bende..

:masallah gerçi evet b.şehirlerde daha çok yıpranıyor çünkü kimin kullandığı belli değil aracı :)

Geri