Dr.No Süspansiyon Testine girdi

cagatay52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün bir akrabamızın almak istediği aracı expertiz ve computest işlemine tabi tutmak üzere şaşmaz oto sanayideki KLT otomotive gittik bu arada kangooyada bir süspansiyon testi yaptık...

9bac90c7f1a5f86c2e3ac468c942808d.jpg

Son düzenleme:
Valla çok iyi olmuştur bu test maşallahı var kangomuzun :eyv

Bir testte biz mi yaptırsak diyorum, amortisörlerinin daha gideri var kardeşim...

Bir testte biz mi yaptırsak diyorum, amortisörlerinin daha gideri var kardeşim...
Bende ole düşüyorum bnce yaptırmakta fayda var

Çağatay valla güzel olmuş . Kaç km daha gideriz acaba mevcut amartisörlerle ?

Hayırlı olsun Çağatay kardeşim. Oldukça güzel çıkmış test sonuçların.:eyv

çağatay kardeşim hayırlı olsun sonuçlar 4 tekerinde farklı ya bilmediğim için soruyorum nasıl olursa iyi oluyor bu sonuçlar her tekerin farklımı eski yada yeni arabanın da aynı sonucu vermesimi lazım tekrar hayırlı olsun arabaya maşallah sende güzel bakıyorsun

çağatay kardeşim hayırlı olsun sonuçlar 4 tekerinde farklı ya bilmediğim için soruyorum nasıl olursa iyi oluyor bu sonuçlar her tekerin farklımı eski yada yeni arabanın da aynı sonucu vermesimi lazım tekrar hayırlı olsun arabaya maşallah sende güzel bakıyorsun
Bence iyi sonuçlar daha forumda bu şekilde test yaptıran olmadı :)birileri yaptırıp sonucu paylaşırsa bizde karşılaştırma yapmış oluruz

Videoda Müzik Olmasa Sesi Duyardık
4 Amortüsör Ne Kadar Merak Ettim Şimdi :)

Geri