Dostlar Dunlop'u Nasıl Bilirsiniz :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Motor lastiği de yapıyorlarmış başkan, al gitsin...:)

Motor lastiği de yapıyorlarmış başkan, al gitsin...:)

İzlemiş olduğum videoyaya dayanarak diyorum kesinlikle aracına hayat verecektir daha önce gömün dediğime nazire olmuş :pis artık çok iyi biliyoruz hehe

İzlemiş olduğum videoyaya dayanarak diyorum kesinlikle aracına hayat verecektir daha önce gömün dediğime nazire olmuş :pis artık çok iyi biliyoruz hehe

Sizi politika kulvarlarında ne zaman göreceğiz acaba sayın Karahan bey :cool: 3 saniye önce gömüp sonra öperek korkunç bir potansiyel gösterdiniz hayran kaldım doğrusu hehehehehehe

Ön Arka Farkli Ebat Muayenede Sorun Olabilir Mİ ?

abi bizim clio da dunlop var çok memnum ama az bişey ıslandığı zaman tehlikeli oluyor ya kuru olacak yada çok ıslak olacak ama genel anlamda çok güzel lastikler tavsiye ederim

Ön Arka Farkli Ebat Muayenede Sorun Olabilir Mİ ?

Hakikaten olabilirmi acaba araştırmak lazım
hımm

abi bizim clio da dunlop var çok memnum ama az bişey ıslandığı zaman tehlikeli oluyor ya kuru olacak yada çok ıslak olacak ama genel anlamda çok güzel lastikler tavsiye ederim

bildiğim kadarı ile o tüm lastikler için geçerli bir olay deneyeceğiz bakalım kısmetse....

bildiğim kadarı ile o tüm lastikler için geçerli bir olay deneyeceğiz bakalım kısmetse....

evet abi haklısın ama bana dunlop da biraz daha fazlaymış gibi geldi. yinede hayırlısı olsun şimdiden :)

Reis dunloptan şikayet edeni görmedim, kullanan arkadaşlarımdan biliyorum. Yakışır ceylana al gitsin abim yol yardımıda cabası.:):eyv

Geri