Dostlar Beyaz Clio 4 HB için bu sticker a ne dersiniz ?

Evet bu çok iyi RS olarak almak istemiyorum çünkü aracım RS değil çakma iPhone hesabı olmasın dedim kendimce.Bi arkadaşımda var dün gördüm oda aynı kişiden alıp megane a takmış gayet güzel ama ben düşünmüyorum.dCi yazısını söktüm sadece arkada bişey yapıştırmak yerine farklı olsun diye sağ sol ön çamurluklara bu sticker ı mı yapıştırsam dedim ama beyaza da gitmeme ihtimali var

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-clio-4-rs-logo-renault-sport-186958621/detay
bu ilana bi bak istersen kardesim. Ben bu satıcıan aldım 60tl ye veriyor en son çok kaliteli malzeme.

Evet bu çok iyi RS olarak almak istemiyorum çünkü aracım RS değil çakma iPhone hesabı olmasın dedim kendimce.Bi arkadaşımda var dün gördüm oda aynı kişiden alıp megane a takmış gayet güzel ama ben düşünmüyorum.dCi yazısını söktüm sadece arkada bişey yapıştırmak yerine farklı olsun diye sağ sol ön çamurluklara bu sticker ı mı yapıştırsam dedim ama beyaza da gitmeme ihtimali var
Tabiki kardeşim sana hangisi güzel görünüyorsa en doğrusu onu alman . Ama Rs nin dizaynını yapman benim görüşümce hem daha şık olur hemde orjinaline yakın olur ;)

Geri