Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Epey bir araştırmadan sonra, 4 adet nokian weatherproof 4 mevsim lastik sipariş ettim 2013 model 1.5 touch için, acaba burada kullanan varmı? Yazın herhangi bir sıkıntı yaratıyormu?
Epey bir araştırmadan sonra, 4 adet nokian weatherproof 4 mevsim lastik sipariş ettim 2013 model 1.5 touch için, acaba burada kullanan varmı? Yazın herhangi bir sıkıntı yaratıyormu?
Yorumlarda dişli yapısına rağmen inanılmaz sessiz olduğu söyleniyordu, zaten 68 db değeri veriliyor, kışlık olan d4 de ses olabilir diye düşünüyorum, benim aklıma takılan yaz performansı ne olur bu dört mevsim lastiğin.
Aslında aklımdaki bir diğer lastik olan Michelin crossclimate 4 mevsim lastik tam sizin dediğiniz gibiydi yaz lastiği olupda kış lastiği sertifikasına sahipti, fakat bu nokianlar aslen kış lastiği tabanlı olup, yazında kullanılabiliyor, doğru bir yaklaşım mıdır bilmiyorum ama yumuşak bir lastik olduğundan yazın erime falan yapmasın diye extra dayanıklı olan XL serisini aldım.
tam olarak bilmemekle birlikte kar lastiğinin yazın sıcaktan zarar görmeme ihtimali yok diye düşünüyorum. diğerlerine göre daha yumuşak olabilir. + 7 derecenin üzerinde kar lastiği zarar görür. görmüyorsa kar lastiği özelliğine sahip değildir diye mantık yürütüyorum.
gerçektende kar lastiği hava sıcaklığı çok düştüğünde faydalı ama azıcık güneş gören asfaltta fren mesafeniz yaz lastiğine göre uzar bizzat kendim denedim o yüzden kar yada kış lastiğini anca ocak şubat birazcıkda mart gibi takıp çıkartmak lazım