Sağol Usta normal bile gittim 2 saat 15 dk da vardım 4.0 ortalama ile ortalama hızım 85Ayaklarınıza sağlık kardeşim, eve çabuk gitmişsin maşallah...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol Usta normal bile gittim 2 saat 15 dk da vardım 4.0 ortalama ile ortalama hızım 85Ayaklarınıza sağlık kardeşim, eve çabuk gitmişsin maşallah...
Çocuğunun durumu nasıl Ali kardeşim ?bende gelmek aranuzda bulunmak istedim ama kısmet olmadı öglen vakitlerinde cocugum rahatsızlaştı hastane götürdüm akşam 9 cıvarı ancak cıkabildim hastaneden oyüzden gelemedim renault fan ailesinden özür dilerim birsonraki buluşmada inşallah gelecegim
bende gelmek aranuzda bulunmak istedim ama kısmet olmadı öglen vakitlerinde cocugum rahatsızlaştı hastane götürdüm akşam 9 cıvarı ancak cıkabildim hastaneden oyüzden gelemedim renault fan ailesinden özür dilerim birsonraki buluşmada inşallah gelecegim
Geçmiş olsun kardeşim, yaz ishallerine dikkat etmek lazım,Allah şifa versin yeğenimize...saol mustafa ustam suan iyi öglen vakri bir isal bir ates dogru hastaneye insallah piknige ailece gelirim simdiden beni yaz
bende gelmek aranuzda bulunmak istedim ama kısmet olmadı öglen vakitlerinde cocugum rahatsızlaştı hastane götürdüm akşam 9 cıvarı ancak cıkabildim hastaneden oyüzden gelemedim renault fan ailesinden özür dilerim birsonraki buluşmada inşallah gelecegim