Dönerzade'de iftardaydık :)

Ayaklariniza saglik. Cok guzel bir bulusma olmus. :eyv

Hayırlı iftarlar olsun İstanbul :eyv

herkese merjaba

bende gelmek aranuzda bulunmak istedim ama kısmet olmadı öglen vakitlerinde cocugum rahatsızlaştı hastane götürdüm akşam 9 cıvarı ancak cıkabildim hastaneden oyüzden gelemedim renault fan ailesinden özür dilerim birsonraki buluşmada inşallah gelecegim

bende gelmek aranuzda bulunmak istedim ama kısmet olmadı öglen vakitlerinde cocugum rahatsızlaştı hastane götürdüm akşam 9 cıvarı ancak cıkabildim hastaneden oyüzden gelemedim renault fan ailesinden özür dilerim birsonraki buluşmada inşallah gelecegim
Çocuğunun durumu nasıl Ali kardeşim ?
Buluşmalar bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecek, Ağustos sonuna doğru piknik organizasyonumuz olacak o zaman ailecek bekleriz seni...:eyv

merhaba

saol mustafa ustam suan iyi öglen vakri bir isal bir ates dogru hastaneye insallah piknige ailece gelirim simdiden beni yaz

Çok geçmiş olsun Abi artık bir sonra ki buluşma yan yana oluruz :)

saol mustafa ustam suan iyi öglen vakri bir isal bir ates dogru hastaneye insallah piknige ailece gelirim simdiden beni yaz
Geçmiş olsun kardeşim, yaz ishallerine dikkat etmek lazım,Allah şifa versin yeğenimize...:eyv

Maşallah çok güzel olmuş ayaklarınıza sağlık:bravo

Geçmiş olsun ali acil şifalar dilerim..

Geri