Arkadaşlar aman dikkat !!!!!!!! Malum siteden araç ararken bir ilana denk geldim. Ekspere açık boyasız kazasız Açıklamalı, bende aradım haliyle hemen. Pazarlık yaptık aracı ekspere götürdük gerçektende araçta kaza boyayı bırakın sökme takma bile yoktu. Aldım aracı tabi araç 31 bin km de burdan sonrasına dikkat ! Araç 2016 model bir filo aracı muayneye girmemiş daha , filo ucuz araçları yetkili serviste değilde kendi bünyesinde bakım yapıyor. Haliyle km bilgisini öğrenmek imkansız !! Malum filoyu aradım kesinlikle bilgi vermediler. Sonra malum filoya sizden araç aldım bakımını yaptırıcam en son hangi bakıma girmiş dedim plakayı verdim. Şoka girdim resmen araç 7 ci ayda 60 bin bakımına girmiş. Hemen aracı satan adamı aradım size ihtar yolluyorum ve dava edeceğim diyince. Pazartesi hemen satışı geri alacağım paran kalmaz bizde bizde esnaftan aldık yalanları sıralamaya başladı..... Pazartesi paramı almaya gideceğim ! Arkadaşlar lütfen dikkatli olun lütfen benim düştüğüm oyuna gelmeyin!!!!!!! Dolandırıcılar iyi okusun bunu bu işin hukuki boyutu gerçekten çok fazla !!!!!!!!! Moderasyondaki arkadaşlardan özür dilerim konuyu uygun bölüme taşıya bilirler. Konuyla ilgili bilgi düzenlemesi yapacağım pazartesi günü.