Dizel bir başkaymış :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benzin 1 lira olsada dizele devam :D

Dizel yeni nesillerde candır hele birde çiplendimi off tadından yenmez :silah

Bizde 300 D Mercedes Var Bazen Calistirip Sesi Dinliyorum Cok Hos Keyif Veren Bir Ses Bana Gore Yeni Diesellerde Ses Yok Bana Gore şıkı şıkır Diesel Sesi Gibi Yok

Başkan, bende eski kasa transporter sesine hastayım, kendine has sesi var, motor arkada diyemidir nedir. Eskiden gurbetçilerde çok görürdük. :)
Güncel motorlarda teknoloji ve yalıtım gelişmesinden ses iyice azaldı, aslında iyide oldu. Günlük hengamede kafamız şişiyor zaten, sürekli kullandığımız araçta ses az olsun istiyorum :eyv

2potag7.jpg

bundan önceki arabam 2.0 dizel vectraydı rolantideki gır gır sesine seviyordum, bizimkiler benim geldiğimi sesten anlıyorlardı :D hele ilk pompacıya yanaşıp mazot almam çok farklı gelmişti, 20 liralık mazotla gebzeden izmite gidip geldim sonrasında pendiğe gidip gelmiştim ve hasta olmuştum yakıtına AMA yaşadığım tecrübe ile dizele asla bulaşılmayacağını zararsız şekilde öğrendim

- Senin Kangoona Benzinliden Çok Yaktırrım qw

tıpa gaz sıka sıka gezsen bile 7 nin üstüne çıkmıyor :D denemesi yapıldı :D

Allah bıktırmasın dizelden 1 ay dizelden soğumam için yetti 3 ayı doldurduk satıyorum arabamı :D

araç alma maratonu öncesi özel dersleri aldığım araç dizel clio sedan'dı. hoca direksiyona geçirdi yokuşta, gaza dokunmadan araç gidiyor yukarı, ben şoklarda hehe en sıkışık trafik, dur kalklar, ohh sadece debriyajla oynuyorum ne güzel derkeeennn...

pasaklımı aldım ve acı gerçek... meğer o durum dizelde öyle kolaymış, ah alışana kadar az çekmedimqw

çok km yapacak olsam, daha bekler eder dizel için uğraşırdım kesinlikle büyük rahatlık kullanım açısından :)

Geri