Dizel bir başkaymış :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

edo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
forumlarda ve çevremde hep duyardım.. illa dizel olmalı dizel gibisi yok diye.. **** derdim takur tukur sesten ne anlıyorlar.. tamam az yakıyor da o sese katlanılır mı ..

tabi aradan baya zaman geçti.. benzin boyna güncelleniyor.. en son arabayı yenileyeceğimizde bari dizel olsun dedik.. iyi ki de öyle demişiz.. arabanın içine öyle takur tukur motor sesi gelmiyor :) gayet sessiz benzinli gibi yani çok bir fark göremedim.. hele torku da 220 olunca yokuşta bile gaza dokunmamla fırlıyor araba ok gibi... kısacası ben bu dizeli pek sevdim.. ilk kez dizel kullanıyorum.. ondan böyle ballandıra ballandıra anlatmış olabilirim kusuruma bakmayın.. :)

Dizel iyidir,motoru güçlendirmeye elverişlidir,500 Lira civarında bir masrafla 110 HP güç alabilirsin aracından,hayırlısı olsun...:eyv

teşekkür ederim. ama orjinalliğiyle oynayacağımı sanmıyorum. 110 HP iyi güzel de 90 zaten bana yetiyorda artıyor gayet seri ve iyi :)

Taku tukur ses öncedenmiş hocam, yeni nesiller bir başka. Kazasız belasız inşallah.:eyv

evet yeni araçlarda dizel sesi pek yok artık o öncedenmiş kamyon gibi çalışan dizeller :D aracınızda bir kez daha hayırlı olsun :eyv

çok teşekkürler

Taku tukur ses öncedenmiş hocam, yeni nesiller bir başka. Kazasız belasız inşallah.:eyv

Bizde 300 D Mercedes Var Bazen Calistirip Sesi Dinliyorum Cok Hos Keyif Veren Bir Ses Bana Gore Yeni Diesellerde Ses Yok Bana Gore şıkı şıkır Diesel Sesi Gibi Yok

​Mutluluğunuz daim olsun ne diyeyim kazasız belasız inşallah:eyv

Geri