Pek güvenli bir uygulamaymış gibi gelmedi bana ?
Karadüzen iş bu
Orijinal bi yontem degil. bana gereksiz geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek güvenli bir uygulamaymış gibi gelmedi bana ?
Karadüzen iş bu
kardesım zaten cuflayıpta gidecek die bi kanun yok..ona bakarsan m5 de cuflamıo ama oda gidio) benım arabam dızel gıdecegı hız zaten bellı yanı bunun forumda yuzlerce konusu acılıo...ama caddede agır usul gıderken cufladıgı zaman herkesin kafasını geri cevirtiyordu...amac bu zaten..elektroniklere kesinlikle bende karsıyım..ama dizel bi aracda blow offu kullanmayı bılırsen ıster ondan hava sesı cıkartırsın ıstedıgın gucte...ıster cuflatırsın...yanı kullanmadan bılemezsın...ama dıyorum bak bende arabaya bı yararı oldugunu soylemıyorum...sadece cadde ıcın ıdeal..yararlı olsaydı evde duruo bu aracımada takardım...zaten saglam bi turbolu aracın olmadıktan sonra çuflamış fln neye yarrki bana bu cok amatörce kimse darılmasın bana fikrimi söylüyorum biraz özentilik gibi geliyo benim arabam çuflamıyo ama trfikte gördüğünüz araçların cou yaklasamıyoda çuflayıp gidemedikten sonra sadece ses çok anlamsız saygılar...
demek istediğimde bu ses çok güzel hiç bi lafım yok ama blow un amacı o çuf sesini duyrmktan ziyade yüksek basınçla yüklenmiş turbuyo rahtltmaktır çuf sesini duyunca insanlar bakıyo güçlü bşi sanıyo ama sadece ses onu diyorum o çıkan ses benimde çok hoşuma gidio gitmio deil de elktronik direk anlaşılıo ve gerksiz diye düşünüyorum dizellere tkılanlarda ilgimi çekmio benim açıkcası tabiki zevk meselesi sölediklerime kimse alınmasın saygı duyarımkardesım zaten cuflayıpta gidecek die bi kanun yok..ona bakarsan m5 de cuflamıo ama oda gidio) benım arabam dızel gıdecegı hız zaten bellı yanı bunun forumda yuzlerce konusu acılıo...ama caddede agır usul gıderken cufladıgı zaman herkesin kafasını geri cevirtiyordu...amac bu zaten..elektroniklere kesinlikle bende karsıyım..ama dizel bi aracda blow offu kullanmayı bılırsen ıster ondan hava sesı cıkartırsın ıstedıgın gucte...ıster cuflatırsın...yanı kullanmadan bılemezsın...ama dıyorum bak bende arabaya bı yararı oldugunu soylemıyorum...sadece cadde ıcın ıdeal..yararlı olsaydı evde duruo bu aracımada takardım...