Diş Macunu ile Far temizleme ;)

Sensodyne ile parlatici macun arasinda cok bi fiyat farkı yok. Once aseton ve bulasik sungeri ile temizleyip o macunu suruyosunuz ve o peceteyle temizleniyor. 10 numara parlak ve temiz oluyor. Bilginize 
Sensodyne olması şart deil ama hani hali hazırdaki diş macunu ile esktra masraf yapmadan yapılabilir ;) Ama sizin bahsettiğiniz uygulamada çok maliyetli değil teşekkürler bilgi için ;)
Ellerine sağlık. İşte ucuz ve pratik bir uygulama. Teşekkür ediyoruz kardeşim.:eyv
Eyvlh hakkı abim :eyv

Bence farlar her aksam yatmadan once fircalanmali :)

Saka bi yana guzel sonuc benimkide solmaya basladi yatin deniyim

Maşallah kardeşim Ellerine sağlık çok güzel olmuş valla

12 saate kadar koruma plaklara karşı çürüklere karşı ve ekstra beyazlatma ... hehe
abi emeğine sağlık güzel uygulama olmuş. :eyv

Bu işlemi normal mutfaklarda kullandığımız cif ile yapmakda mümkün hatta daha iyi sonuçlar alınabilir

Bu işlemi normal mutfaklarda kullandığımız cif ile yapmakda mümkün hatta daha iyi sonuçlar alınabilir

cif çizebilir.

Eyvallah ilginç ve faydalı bilgi 1 yaşıma daha girdim olduk 81:)arabada sıkıntı yokta motor için yarın deneyeyim inşallah işe yarar colgate 3 in 1 hehe

12 saate kadar koruma plaklara karşı çürüklere karşı ve ekstra beyazlatma ... hehe
abi emeğine sağlık güzel uygulama olmuş. :eyv
Eyvlh kardeşim çok sağolasın :eyv

Maşallah kardeşim Ellerine sağlık çok güzel olmuş valla
Eyvlh Mehmetim teşekkürler :eyv

Bence farlar her aksam yatmadan once fircalanmali :)

Saka bi yana guzel sonuc benimkide solmaya basladi yatin deniyim
Kesinlikle denemek lazım kardeşim .

Emrem Cifle de denicem bunu yazdım bi kenara :eyv

Eyvallah ilginç ve faydalı bilgi 1 yaşıma daha girdim olduk 81:)arabada sıkıntı yokta motor için yarın deneyeyim inşallah işe yarar colgate 3 in 1 hehe
Kerem abim motorun yıkanma işine ben biraz karşıyım korkutuyo beni o iş :pis

Geri