Direksiyonu çevirince gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şebinli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şebinli

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar 2 gün önce arabanın debriaj baskı balatasını değiştirdim önceden olmayan ses değiştirdikten sonra oldu direksiyonu en sola kıvırınca garjj diye ses geliyo sağa en sola çevirince yine aynı ses ama hep ön soldan geliyo acaba neden bi yere yağ sürsek geçermi o saygılar.

Selam arkadaşlar 2 gün önce arabanın debriaj baskı balatasını değiştirdim önceden olmayan ses değiştirdikten sonra oldu direksiyonu en sola kıvırınca garjj diye ses geliyo sağa en sola çevirince yine aynı ses ama hep ön soldan geliyo acaba neden bi yere yağ sürsek geçermi o saygılar.
Direksiyon hidrolik pompası gibi geldi bana

Hocam yapma ya bin liradan fazla pompa daha önceden yoktu bu olay balata değiştikten sonra oldu.
Bilemiyorum daha önceki aracimda olmuştu dişli bir yere çarpıyor gibiydi aksesuar kayisini biraz gevsettik çözülmüştu bir baktir derim belkide olmayabilir servis destek kısmında videolu soru sorma bölümü var ordan video çekip yüklerseniz daha cok yardimci oluruz

Başka ne olabilir arkadaşlar varmı yardımcı olan.

Arkadaşlar gizemli bi şekilde sorunum ortadan kalktı kendi kendine ses gelmiyor artık :D

Arkadaşlar gizemli bi şekilde sorunum ortadan kalktı kendi kendine ses gelmiyor artık :D
Maşallah diyelim sevindim

Benim araçtata ona benzer bi ses var;
En sona doğru çevirirken oldu. ama bi 30 km gittik. sonra durdugumuzda ses duyuldu. şimdi yok ama baktiricam genede böyle şeylerden dolayi başimiz belaya girer sonra :(

arkadaşlar merhaba
aracım 2005 model clio lpg li
aracım bir iki kez gaz pedalı takılı kalmış gibi yaptı ve 3 kez farklı günlerde 5-6 kez marşa bastığımda çalıştı lütfen yardım

arkadaşlar merhaba
aracım 2005 model clio lpg li
aracım bir iki kez gaz pedalı takılı kalmış gibi yaptı ve 3 kez farklı günlerde 5-6 kez marşa bastığımda çalıştı lütfen yardım

Öncelikle Kendinizi Buradan Tanıtırsanız Sizi Daha İyi Tanımak Adına Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olacaktır...

Geri