Direksiyondan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan milic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

milic

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Tekrar selamlar arkadaşlar.bende 2013 model clio 4 1.2 75 joy araç var.aracın durduğu yerde direksiyonunu sağa sola çevirdiğimde belirli yerlerde hafiften tık diye ses çıkarıyor.acaba bu durum normalmi yoksa bi sorunmu var.cevaplar için teşekkürler

Selamlar direksiyondan gelen ses 2013 yılında üretilen clio, captur modellerinde direksiyon kutusundan kaynaklanan bir arıza, servise gidin şikayetinizi dile getirin, garanti kapsamında iyileştirilmiş direksiyon kutusu ile değişimizi yaptırın.:eyv

Merhaba . Servis size gereken değişimi sağlayacaktır. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim.

Sürüş esnasında ses vs hiçbi sorun yok.sadece araç sabit dururken sağa sola çevirince var bu ses

Renault modellerinde kronik bir sorun malesef. Aynı sorun benim kendi aracımda da var :pis

Araç 2014. Benimkinde de sol sinyal verip direksiyonu sağa cevirince sağ sinyal verip sola cevirince cit diye bi ses geliyor mekanik bi ses deil role sesi gibi bişey. Herhangi birseye engel olmadığı için takmiyorum.

ses aracın altından mekanik gibimi yoksa direksiyon simidinin altındanmı geliyor.direksiyonun altından geliyorsa yapacak bir şey yok srs halkasınadan geliyordur yani airbag halkası bu ses malesef renaultların hepsinde var tık tık diye sürekli gelir normaldir.

Direksiyon kutusu değişecek...

Ben de geçen hafta 2012 1.2 joy aldım.Aynı sorun bende de var.Araç dururken direksiyonu tam sol yapıp sağa çevirdiğimde tak diye bir ses geliyor.Ustaya göstermeyi düşünüyordum taaki aynı sorunları başkalarında da görünce şimdilik vazgeçtim.Ses mekanik değiş sanki davlumbaza çarpıyormuş gibi bir ses.

sürtme sesi gibi olsa takozlardan derdim

Geri