Direksiyonda kimleri görüyorum :))

Vay be altımıza minder vs koyup sürerdik.Millet yazlıkta top oynardı deniz e girerdi bizde yaşıtlarımızın tam tersine araba meraklısıydık.Deli oluyordum arabaları hep kavga dövüş alırdım sürerdim arabayı.Çok problem yaşadım zamanında babamla ama her seferinde de alırdım arabayı .)

Videoyu yayınladığı zamanı bilirim,maşallah güzel kullanıyordu...

Vay be altımıza minder vs koyup sürerdik.Millet yazlıkta top oynardı deniz e girerdi bizde yaşıtlarımızın tam tersine araba meraklısıydık.Deli oluyordum arabaları hep kavga dövüş alırdım sürerdim arabayı.Çok problem yaşadım zamanında babamla ama her seferinde de alırdım arabayı .)
O problemleri hangimiz yaşamadık ki Ersel Abi :D

3 Sene önceki video bizim Furkan a bak sen .)

Aynen 9 gün sonra 3 sene olacak tam :D
Arka fondaki müziğide araç içinde babamla olan kavgadaki sesler duyulmasın diye koymuştum :D

:D kapmışın olayı furkan :D:D
Kaptıranlar sağolsun :D

Güzel kullanıyosun ama ufak halinle :eyv
Evet, 6. sınıfa gidiyordum daha o zamanlar, millet mahallede top oynardı ben arabanın orasıyla burasıyla oynardım :)

Videoyu yayınladığı zamanı bilirim,maşallah güzel kullanıyordu...
Düşününce bende hatırladım Mustafa abi, otomobil forumlarını yeni yeni keşfetmiştim o ara :)

Aslanım be :) adam olacak çocuğun hali de başka oluyor :)

Ben burada bi itirafta bulunmak istiyorum..Ehliyeti alana kadar 1 kere bile araba sürmedim bilmiyordum babamda vermiyordu sağolsun..Ehliyetide rahatlıkla aldım şimdiki halimide sizler görüyorsunuz zaten herkes şaşırıyor Nazar değmesin maşallah bana :D:D:D:D

Maşallah Anıl...:D

Maşallah Anıl...:D
Benim gibi nadirdir otomobil forumlarında..Gerçekten ehliyet alana kadar hiç araba sürmedim..Ondan sora bi açıldık bi açıldık 40 yıllık şöförlere taş çıkartıyoruz :D:D:D

hoş bir anı videosu...
bende ehliyeti alana kadar 2 sefer direksiyon başına geçtim...
arabayı çalıştırdım..;);)
ehliyeti alalı bu sene eylülde 6 sene olacak nazar değmesin...

Aslanım be :) adam olacak çocuğun hali de başka oluyor :)
Sağol abim benim:)

Benim gibi nadirdir otomobil forumlarında..Gerçekten ehliyet alana kadar hiç araba sürmedim..Ondan sora bi açıldık bi açıldık 40 yıllık şöförlere taş çıkartıyoruz :D:D:D
Bir sürdüm pir sürdüm diyosun yani Anıl abi :D
hoş bir anı videosu...
bende ehliyeti alana kadar 2 sefer direksiyon başına geçtim...
arabayı çalıştırdım..;);)
ehliyeti alalı bu sene eylülde 6 sene olacak nazar değmesin...
Teşekkür ederim, maşallah diyelim sizede nazar değmesin :)

Bende erken kullanmaya başladığıma hiç sevinmiyorum aslında, önümde daha 3.5 sene var nasıl geçecek bilmiyorum :(

Geri