- Konuyu Başlatan
eyvallah sağol kardeşim hidrolikte bir sıkıntı vardır diyorsun yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah sağol kardeşim hidrolikte bir sıkıntı vardır diyorsun yani
Yeni bir kangoo al )))Bugün arabayı ustaya bıraktım baskı balata aldım hidrolik yağı aldım şanzuman yağı aldım 200 tl tuttu valeo marka su alma problemi içinde ön kısmı söküp bakacak bakalım
Harcadığım nerdeyse alıyor kango ama artık geçti dr um kardeşim abim hayırlısı satmadan binebilseydik bariYeni bir kangoo al )))
Bende yağ kaçırma yok ses te yok boşluk falanda yok da geçen hyundai yumurta kasa gördüm adam elinin içiyle çevirdi direksiyonu ben iki elimle çevirdim ordan kafama takıldı hidrolik yağı aldım bakalım naaapacak usta varmı bir yapılması gereken durum aynen bende çok masraf yaptım 10 bini buldu nerdeyse hala gidiyor onu sorarsan bıktım forumdakilerde benden bıktı galibabnim direksiyonda sert bazen sertleşiyor bazen yumuşuyor.sanırım direksiyon kütüğü gidik.çünkü benki seste yapmaya başladı geçen rot-balansa girdim.direksiyon kütüğü tornaya gitmisi gerek dedi amassörlerin patlak alt takımda bir iki malzeme daha söyledi.sanırım direksiyon kutusu sökülecek taşlanacak veya tamir erdilecek.zaten kaçakta var.hidrolik kaçırıyor.arabayı aldım alalaı saniyide çok tanıdığım oldu mazallah hiç çıkmıyo 6 aydır 1500tl gitti ve hala istidiğim gibi olmadı olmuyorda. cukurlara veya mujurulu yola girdimi direksiyonda sanki boşluk varda ses yapıyormuş gibi bir takırdama var.