Direksiyon Problemi

flashs94

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhaba arkadaşlar; 1994 model Flash s im motor ısındıktan sonra ( soğukken hiçbir sıkıntı olmadığı için yazıyorum alaka kuramamış olsamda ) direksiyonum son derece sertleşiyor ve toplamıyor nedeni ne olabilir acaba ?

ben flas dan pek anlamam ama bu arızayı symbol cliolarda powerdan yapar bunda varmı hiç bilmiyorum ama direksiyon kutusundandır.Büyük ihtimalle

Direksiyonda sertleşme ,
- Eskimiş , yıpranmış , dişleri silinmiş lastiklerden dolayı olabilir .
- Alt takımda direksiyon kutusu gibi parçaların yıpranması yada yağsız kalmasından dolayı yapabilir .
- Eksik hava basıncından dolayıda yapabilir .

Motor soğuk olduğunda yapmıyorsa bir yerlerde yağsızlık vardır belki . Aks körükleri , ve direksiyon kutusu ve rot başlarına bir bakın .

İlginçhımmen temizi bir rotcu 5 dk'da teşhisi koyar,yürüyen aksamda biryerler yağsız kalmış ama neresi?tahminim ama öylede ses yada uğultu yapması gerekir çözemedim valla.

Ayrıca size tavsiye aracı hidrolik direksiyona geçirmeniz . Düzgün bir R-19 yada Clio 1 hidrolik direksiyon kutusu + pompa bulursanız hiç bir sıkıntınız olmaz .
Aracınızı seversiniz . Flash S olduğu için motoru güçlü hiç bir sıkıntı etmeden çalışır .

Ayrıca size tavsiye aracı hidrolik direksiyona geçirmeniz . Düzgün bir R-19 yada Clio 1 hidrolik direksiyon kutusu + pompa bulursanız hiç bir sıkıntınız olmaz .
Aracınızı seversiniz . Flash S olduğu için motoru güçlü hiç bir sıkıntı etmeden çalışır .
+1.:eyv

Arkadaşlar sorun direksiyon mafsalı ve sağ amortisör bilyesi, Kütahya da yaptırdım 2 yeni helezon aldım 1,5 bakla kestirdim üzerindekiler topu topu 2 baklaydı amortisör bilyesi değişti sorun hallolur diye düşünmüştüm ama mafsal sıkışık arada salıyor, ilginize teşekkürler:bant

Arkadaşlar sorun direksiyon mafsalı ve sağ amortisör bilyesi, Kütahya da yaptırdım 2 yeni helezon aldım 1,5 bakla kestirdim üzerindekiler topu topu 2 baklaydı amortisör bilyesi değişti sorun hallolur diye düşünmüştüm ama mafsal sıkışık arada salıyor, ilginize teşekkürler:bant

Yapmaması lazımhımm​Bilye orjinalimi takıldı?

Geri