Direksiyon kutusu degisti tikirti gecmedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SLAYMUTLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lpg de markadan ziyade montajı iyi yapan bir yere yaptırın yoksa sonradan çok başınız ağrır. Ayrıca Lpg de çekiş düşüklüğü olur ama bunu şehir içi veya şehir dışı normal kullanımda anlamanız çok zor, ne zamanki dik bir rampaya gelirseniz o zaman orada çekiş düşüklüğünün anlayabilirsiniz ama orda bile ahım şahım bir çekiş düşüklüğü olmaz, Krom aksesuar olayına gelirsek şahsi fikrim kromu krom olarak kullanıp diğer normal kısımları kaplama yaptırmak daha iyi gibi.

1750 lira çok geldi bana, İzmir'de Admin Melih Megane 3 Coupe'sine yeni taktırdı 1200 lira olması lazım, çekişin düşüklüğünü fazla hissetmezsin...
Lavatommu mustafa bey. Bi numara versenizde ben konussam. Ya kusura bakmayin boylr surekli soru soruyorum ama inanin bilmiyorum anlamiyorum ve aklima hep sizden bilgi almak gelio. Cevaplayan zamanini ayiran herkese tesekkurler

Lavatommu mustafa bey. Bi numara versenizde ben konussam. Ya kusura bakmayin boylr surekli soru soruyorum ama inanin bilmiyorum anlamiyorum ve aklima hep sizden bilgi almak gelio. Cevaplayan zamanini ayiran herkese tesekkurler

Kusura bakılacak bir durum yok, biz bir aileyiz ve birbirimize yardım etmekten zevk alırız. Yeter ki sizin işiniz görülsün. Umarım sıkıntısızca hemencecik oluverir işleriniz. Lavato ve BRC en iyilerindendir.

Atiker taktırmıştı, faceden mesaj yazdım sana...

Tesekkur ederim peki onerdiginiz marka nedir. Bi aksesuarciyla gorustum omsa marka krom kullaniolarmis pembeyide biz yapariz dediler fiyatida uygundu. Omsa nasil peki serviste 1500 dedi yuhh dedim :))
Omsa line kullaniyorum bende , yan citalar 85 tl, arka bagaj citasinida 50 tl ye aldim. 1500 lira ne yapmislar oyle ya, tas catlasa komple set 400 tl tutar. Servisciler resmen bize gelmeyin diyorlar boyle fiyat çekerek 12 3

büyük ithimalle direksiyon kutusu deildir z rotlarda da sorun olabilir sol ve sağ z rotlara iyi baktırın onların birinde gevşeme varsa direksiyon kutusundan ses geliyormuş gibi hissetiliyor..ıkı sefer direksiyon kutusu değişti ses hala devem etti son olarak z rot değşti ses gitii :)

Eğer yetkili servisler le bu konularda sorun yaşarsanız Renault mais Müşteri hizmetlerinden size destek olacaklardır. Aracınız la kazasız belasız sürüşler dilerim. Keyifli forumlar.

Geri