Direksiyon kumandası hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurssxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Videodaki teyp benimkinin aynısı gibi geldide ondan sordum :)
Kendisi ile msn üzerinden irtibat kurdum. Bir süreliğine yurtdışında olduğunu belirtti. İnşallah kısa bir süre içerisinde gelecekmiş. Bende gelince temin edicem artık

ok :eyv

Bu arkasında w/r input olan teyipler için geçerli (3,5 mm) Bende kendim montajlamıştım modülü.Sağolsun kolega35 qw Yaklaşık 6 ay kadar oldu bağlayalı,ve hiçbir sorun yaşatmadı,araç kolundaki bütün tuşlarda aktif durumda.Buda resimleri
Modül:

Araca montaj resmi

Modülün basit olduğunu zannetmeyin.Modülde kullanılan entegre (pic) yani programlanabilir ve o yazılım olmadan hiçbirşey yapamazsınız.O yazılımıda kopyalamaya çalışmaya kalkmayın.Yazılımı yapan kişi şifre koyarsa büyük ihtimal şifreli,hayatta okuyamazsınız onu :o
Hocam modülü aldıktan sonra montajda yardımcı olabilirmisin bana şuanda kolega ya ulaşma aşamasındayım :)

Hocam modülü aldıktan sonra montajda yardımcı olabilirmisin bana şuanda kolega ya ulaşma aşamasındayım :)
Tabikide :eyv seve,seve

Yeni nesil, yazılımlı olan modeli kullanmışsınız. Tüm tuşlar aktiftir. İyi günlerde kullanın. Benim aracımda da kolega35 tarafından yapılan yeni nesil bu devre var.

teşekkürler kargo 1 haftaya gelir kolega35 ten :) istanbulun neresindesiniz bu arada aracım megane1 coupe 2000 inşalah olur :)
Montaj fotolarını bekliyoruz :eyv

Geri