Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

wiwevwmjry.JPG
Arkadaşlar Renault grubu araçlarda orijinal kasetçalar çıkarılıp bir başka cihaz takıldığında doğal olarak direksiyon kumanda kolu iş görmez hale gelmektedir.Yapmış olduğum aparat yardımıyla kumanda kolunuz tekrar çalışır hale gelmektedir.Ancak yapmış olduğum aparat ile Pioneer veya Sony marka cd çalarlar kontrol edilebilmektedir,diğer markalar için herhangibir çalışmam bulunmamaktadır.
Bağlantının nasıl yapıldığını kısaca anlatmaya çalışayım: (Clio'lar için)Kumanda kolundan çıkarak kasetçalara giren ve üzerinde 6 farklı renkli kablonun olduğu sarı renkli bir soket vardır.Aparatın üzerinde de aynı renkli kablolar bulunmaktadır.Aparattki kablolar ile soketteki kablolar rengi rengine gelecek şekilde bağlanıyor.Ardından aparattan çıkan 3,5 mm çapında kulaklık jakına benzer bir jak var.Bu jak da cd çaların arka tarafında bulunan W/R girişine takılıyor.Bağlantı kabaca bu şekildedir.Şuna dikkat etmeniz gerekir cad çalarınızın arka tarafında mutlaka W/R girişi bulunmalıdır.
Selam. 2012 flUence dinamik sahibiyim. Teybi degistirmek istiyorum ancak direksiyondan kumanda iptal olsun istemiyorum. Ne yapmak gerek. Yazarsan sevinirim

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uygun bir teyp aldığınızda aparat ile sorun çözülür. 5543022574ten bana ulaşabilirsiniz.
Selam. 2012 flUence dinamik sahibiyim. Teybi degistirmek istiyorum ancak direksiyondan kumanda iptal olsun istemiyorum. Ne yapmak gerek. Yazarsan sevinirim

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,
Bende 2010 model Clio3 HB araç var. aracımda SONY (CDX-G1100U)marka teyp var ve direksiyon kumandası çalışmıyordu. İzmir 'den Engin Bey ile görüştüm. Kendisi bir aparat gönderdi. Aracıma uyguladım. Şimdi tüm fonksiyonlar çalışıyor.
araç uygulaması yapacak olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

1999 model clio rxt orjinal teyp fotoğrafı olan soket girişlerini de gösterecek fotoğraf atabilir mi? Önceki kullanıcı direksiyon kumanda soketini de yemiş. Megane 2 teyp var. Ekran soketi uymuyor. Çözemedim.

Hayır ne istersiniz ki orjinalinden. Hem ekranı hem direksiyon kumandasını ne diye devre dışı bırakıyorsun kardeşim

Direksiyon kumanda aparatı yapamaya hala devam ediyor musunuz acaba.

R19 Europa aracım var 2001 model direksiyon kumandası için hangi pioneer modelini almam lazım yardımcı olabilcek varmı

IMG-20240324-WA0007.webpIMG-20240324-WA0008.webpIMG_20240324_094858.webp
Merhaba renault symbol aracımıza Android teyp takılmış ama direksiyon kumandası çalışmıyor, aktif etmek için ne yapmamız lazım. Kontrol ettiğimde kablo-buton eşleşmesi bu şekilde. Şimdiden teşekkür ederim

Geri