Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Pioneer deh 8750 bt teyp için 2004 kango'ya kendim yaptım montajı sıkıntısız çalışıyor. Yardım ve destekleriniz için teşekkürler. [h=3][/h]

Öncelikle güle güle kullanın demek istiyorum. Bluetooth cevaplama fonksiyonunu denediniz mi? Selamlar.
Pioneer deh 8750 bt teyp için 2004 kango'ya kendim yaptım montajı sıkıntısız çalışıyor. Yardım ve destekleriniz için teşekkürler.

Evet geçen deneme şansım oldu. Cevaplamayıda kumanda kolunda yapabildim.

kolega35 merhaba,

aracım Clio 2 2001 model HB RXT
teyp pioneer DEH 7250 SD

direksiyondan kumanda etmek için aparat varmı, size özelden de yazdım.

saygılar.

megan 1 1998 model sony teyp için kumanda aparatı fiyatı 30 tl kapıda ödemeli imkanı varmı saygı ve sevgiler.

Bu cihazın w-r girişi yoktur.http://www.jameson.com.tr/tr/detay-urun/33/jameson-oto-ses-ve-goruntu/oto-teypler/js-8110
Eğer cihazı çok beğendiyseniz ancak şunu yapabilirim:Cihazın uzaktan kumandasını bana gönderirsiniz.Ben uzaktan kumandadan çıkan bilgileri okurum ve aracınızın direksiyon kumanda kolundan kontrol edilen yeni bir uzaktan kumanda yaparaım. Bu uzaktan kumanda göğüslük içinde kalır. Ucunda IR led bulunan bir kablo döşemenin altından görünmeden el freni civarında teybi göreceği bir yere sabitlenir.Siz direksiyondan hangi tuşa basarsanız ilgili komut IR led aracılığıyla kablosuz olarak cihaza iletilir ve siz cihazınızı kontrol edersiniz. Selamlar.

Geri